Umutsuz Ev Kadınları'nda rol alan isim Çatı Katı Aşk dizisiyle setlere dönüyor!

Umutsuz Ev Kadınları'nda rol alan isim Çatı Katı Aşk dizisiyle setlere dönüyor!
Daha önce Asi ve Umutsuz Ev Kadınları gibi dizilerde rol alan Tülay Günal, Kanal D'den ekrana gelecek Çatı Katı Aşk dizisinde rol alacak.

Merakla beklenen Çatı Katı Aşk dizisinin oyuncu kadrosu kalabalıklaşmaya devam ediyor. Yaz aylarında Kanal D ekranlarından izleyicisine ulaşacak diziye yeni bir isim daha katıldı. Daha önce Asi, Umutsuz Ev Kadınları ve Fi ve daha pek çok dizide rol alan Tülay Günal, Çatı Katı Aşk dizisine katıldı. 

Hercai dizisiyle büyük başarıya ulaşan Mia Yapım, Kanal D ekranlarında olacak yeni bir dizi hazırlıyor. Çatı Katı Aşk dizisi önümüzdeki haftalarda başlayacak. Çekimlerine başlanan Çatı Katı Aşk dizisinini oyuncu kadrosunu Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Nilay Deniz, Yiğit Kirazcı, Burak Tamdoğan, Pelin Öztekin, Bülent Seyran, Renan Bilek, Benian Dönmez, Ebru Aykaç, Seray Gözler, Şahin Ergüney, Erhan Yazıcıoğlu ve Bedia Ener oluşturuyor. Çatı Katı Aşk dizisinin senaryosunu Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı kaleme alırken yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturacak. Herkesin merakla beklediği Çatı Katı Aşk dizisinin başlaması için oldukça kısa bir süre kaldı. Çatı Katı Aşk dizisinin Ağustos ayında başlaması bekleniyor.

Tülay Günal kimdir?

Tülay Günal, 9 Eylül 1970 tarihinde Kastamonu'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Tülay Günal, daha sonra İstanbul'a giderek müzisyenlik yapmaya başlar. O dönemlerde Işın Karaca ile birlikte çalışmıştır. 1993 yılından itibaren Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'ndaki tiyatro oyunlarında rol almaya başlar. Son olarak ise Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin olur. Devlet tiyatrolarının yanı sıra pek çok özel tiyatro topluluğunda da görev yapmıştır. 

2007 yılında ATV'den ekrana gelen Asi dizisinde rol alan Tülay Günal, dikkat çekti. 2007 yılında vizyona Sis ve Gece filminde rol aldı. 2011 yılında vizyona giren Küçük Günahlar filminde rol aldı. 2013 ve 2014 yıllarında, Kanal D'den ekrana gelen Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol aldı. 2015 yılında Star TV'den ekrana gelen Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde rol aldı. 2016 yılında vizyona giren Rüzgar Salınan Nilüfer filminde rol aldı. 2016 yılında Kanal D'den ekrana gelen Kördüğüm dizisinde rol aldı. 2017 yılında Puhu TV'de yayınlanan Fi dizisinde rol aldı.

10-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar