Sen Çal Kapımı Dizisi Yönetmenini Buldu!

Sen Çal Kapımı Dizisi Yönetmenini Buldu!
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve ancak henüz ekrana gelmeden yönetmen kriziyle yüzleşen Sen Çal Kapımı Dizisi yeni yönetmenini buldu. İşte detaylar!

Yaz sezonu dizleri hızlı başladı derken geçtiğimiz gün sanki nazar değmiş gibi Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Sen Çal Kapımı Dizisi’nde şok bir gelişme yaşanmış ve dizinin yönetmen koltuğunda oturan Ender Mıhlar diziden ayrılmıştı. Bu beklenmedik ve şok gelişme sonrası Fox Tv’de 1 Temmuz Çarşamba akşamı ilk bölümü için tanıtımları yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin yayın tarihi de bir anda belirsizliğe düşmüştü. Seyircinin heyecanla beklediği ve yaz sezonuna damga vurması beklenen dizlerin başında yer alan yapımın ilk bölümü çekilirken yaşanan bu gelişme sonrası dizi bir bölümlüğüne Yusuf Pirhasan’a emanet edilmişti. Dizinin 1 Temmuz’a yetiştirilmesi için tüm ekip ve oyuncuların canla başla çalıştığı bir sırada Yapım şirketi MF yapım dizinin yeni yönetmenini buldu. İşte ayrıntılar!

Sen Çal Kapımı Yeni Yönetmeni Belli Oldu!

Henüz yayına girmeden büyük bir krizle karşılaşan ve yayın tarihinin ertelenme riski bulunan Fox Tv’nin yaz sezonu dizilerinden MF Yapım imzalı Sen Çal Kapımı yeni yönetmenini buldu. MF Yapım tarafından hazırlanan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı setlere Ender Mıhlar’ın yönetmenliğinde inmiş ancak ilk bölüm çekimleri devam ederken bir anda yönetmen Ender Mıhlar diziden ayrılmıştı. Dizinin 1. Bölüm çekimleri Yusuf Pirhasan tarafından bir bölümlüğüne çekilirken yapımcı MF Yapım da yeni yönetmen arayışlarına başlamıştı. Bugün gelen son dakika bilgisine göre Sen Çal Kapımı Dizisinin yeni yönetmeni belli oldu. Dizininin yönetmenliğine Altan Dönmez getirildi. Altan Dönmez’in dizinin birinci bölüm çekimlerini yönetip yönetmeyeceği bilinmiyor. Ancak büyük ihtimal yeni yönetmen Altan Dönmez 2. Bölümden itibaren Sen Çal Kapımı ile sete inecektir.

Sen Çal Kapımı Yayın Tarihi Ne Zaman?

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak ve senaryosu Ayşe Üner Kutlu tarafından kaleme alınacak Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel, Kerem Bürsin, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz rol alıyor. Dizinin yayın tarihi 1 Temmuz olarak açıklanmış ve Fox Tv’de tanıtımlar dönmeye başlamıştı. Ancak yönetmen krizinin dizinin yayın tarihini ileri atabileceği ihtimali belirmişti. Son gelen bilgilere göre dizinin 1 Temmuz tarihine yetişme durumu olduğu ancak herhangi bir olumsuzluğa karşın dizinin 8 Temmuz Çarşamba akşamı ilk bölümüyle kesin olarak ekrana geleceği öğrenildi.

21-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar