Sen Çal Kapımı oyuncusu koronaya yakalandı

Sen Çal Kapımı oyuncusu koronaya yakalandı
60 bin vaka sayısıyla dünyada ilk üçe giren ülkemizde korona dizi sektörünü vuruyor. Covid-19 testi pozitif çıkan Sen Çal Kapımı oyuncularından Sarp Bozkurt da koronaya yakalandı.

Her gün bir ya da birkaç ünlünün yakalandığı korona illeti şimdi de dizileri ve oyuncuları tehdit etmeye başladı. Öyle ki çekimleri durduran, setlere ara verdiren hatta dizileri erken finale zorlayan korona illeti son olarak Sen Çal Kapımı dizisini vurdu. Dizi severler Sen Çal Kapımı dizisinden hangi oyuncunun koronaya yakalandığını ve sağlık durumunun nasıl olduğunu merak ediyor. Şimdi detaylar

Sen Çal Kapımı oyuncusu koronaya yakalandı

1 yıldır hayatımızı altüst eden küresel salgın son zamanlarda öylesine arttı ki ülkemizi Avrupa birinciliğine taşıdı. Nerdeyse 60 bin vaka sayısıyla dünyada ilk üçe giren ülkemizde korona özellikle dizi sektörünü vurmaya başladı. Gün geçmiyor ki bir oyuncunun hastalığa yakalandığını duyurmayalım. Covid-19 testi pozitif çıkan Sen Çal Kapımı başrol oyuncularından Sarp Bozkurt’un koronavirüse yakalandığının duyulması sosyal medyada bomba etkisi yaptı. Fox Tv dizisi Sen Çal Kapımı başrol oyunlarından Sarp Bozkurt'un koronavirüse yakalandığını bir başka oyuncu Anıl İlter yaptığı "Geçmiş olsun Sarp" paylaşımıyla duyurdu. Ardından Sarp Bozkurt'un Sen Çal Kapımı dizisinden rol arkadaşı Melisa Döngel de arkadaşı için geçmiş olsun paylaşımı yayınladı.

İyi ki varsınız

Olay duyulur duyulmaz hayranları Sarp Bozkurt’un sağlık durumu hakkında bilgi almaya çalıştı. Çok geçmeden Sarp Bozkurt bir paylaşım yaparak kendisi hakkında endişelene sevdiklerini yüreğine soğuk su serpti. Ünlü oyuncu "İyi ki varsınız" diyerek giriş yaptığı paylaşımda sağlık durumunu şu cümlelerle açıklığa kavuşturdu: "Ben aslında tamamen geçmesini, tamamen iyileşmeyi bekliyordum söylemek için. Ama çok güzel bir hareket yaptı Anıl İlter sağ olsun. Morale ihtiyacım olduğunu düşünerek. Tabii ki çok ağır geçiren insanlar var. Çok hafif geçiren insanlar da var. Ben neyse ki bir hafta hatta 8 gün olmak üzere evde geçirebildim bu dönemi. Akciğerde tutulum var kortizon tedavisi ile kendime gelmeye çalışıyorum. Her geçen gün daha da iyiye gidiyorum. Bir şekilde ateşinin düşmesini bekliyorum. Çok şekersiniz"

Biz de canlitv platformu olarak başarılı oyuncu Sarp Bozkurt’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, özellikle dizi çalışanlarının korona tedbirlerine daha sık uymalarını salık veriyoruz.

15-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar