Sen Çal Kapımı setinde talihsiz kaza! Ünlü oyuncu sakatlandı!

Sen Çal Kapımı setinde talihsiz kaza! Ünlü oyuncu sakatlandı!
Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Sen Çal Kapımı setinde talihsiz bir olay yaşandı. Sette sakatlanan ünlü oyuncu hastanelik oldu. İşte ayrıntılar…

Sen Çal Kapımı dizisi yeni sezonda adından sıkça söz ettiren başarılı yapımlardan biri olarak yoluna başarılı bir şekilde devam ediyor. Reytinglerle de yüzü gülen dizinin setinde geçen gün talihsiz bir olay yaşandı. Çekim esnasında sakatlanan dizinin sevilen oyucularından Anıl İlter hastanelik oldu. Anıl İlter sosyal medya hesabından hastane görüntüsünü paylaşınca İlter'in sevenleri endişelendi.

Sen Çal Kapımı setinde ünlü oyuncu sakatlandı

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bursin'in olduğu Sen Çal Kapımı dizisi son dönemin iddialı dizileri arasında. Sen Çal Kapımı dizisinde Engin Sezgin karakterini canlandıran Anıl İlter'in başına talihsiz bir olay geldi. Set arasında denize girerek ayağını inciten Anıl İlter hastaneye götürüldü ve burada bir operasyon geçirdi. Sosyal medyadan durumu takipçileriyle paylaşan Anıl İlter, hastane yatağında çalışırken fotoğrafını paylaştı. İlter yaptığı paylaşıma, "İş yerim olduğum her yer" notunu ekledi.

İlter, sosyal medyadan paylaşım yaptı

Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan sevilen oyunculardan Anıl İlter, setten paylaştığı sosyal medya videoaları ile de takipçilerine keyifli anlar yaşatıyor. Anıl İlter ve oyuncu arkadaşı Sarp Bozkurt'un çektiği eğlenceli videoların yeni konusu İlter'in sakatlığı oldu. Videoda İlter'in sargılı ayağı da görülüyor. Küçük bir operasyon geçirdiğini belirten İlter Sen Çal Kapımı çekimlerine devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan ve yüksek izlenme oranlarına sahip Sen Çal Kapımı dizisi her çarşamba seyirciyle buluşuyor.

Sen Çal Kapımı yeni sezonda da bomba gibi

Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bursin başta olmak üzere başarılı ve sevilen oyuncular yer alıyor. Neslihan Yeldan, Bige Ünal, Evrim Doğan, Anıl İlter, İsmail Ege Şaşmaz, Melisa Döngel, Sarp Bozkurt, Alican Aytekin, Mehmet Mark Somers, İlkyaz Arslan gibi isimler yeni sezonun en başarılı yapımlarından biri olan Sen Çal Kapımı'da rol alan diğer oyuncular. Sen Çal Kapımı her çarşamba saat 20:00'da yeni bölümleriyle Fox Tv'de.

21-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar