Senden Önce dizisi erken final yapıyor

Senden Önce dizisi erken final yapıyor
Güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici senaryosu ve birbirinden ilginç fragmanları ile dikkatleri üzerine çeken Senden Önce dizisi aynı başarıyı ekranda gösteremedi.

İlginç ve heyecanlı hikayesi ile Kanal D ekranlarında yerini alan Senden Önce dizisi erken final yapma kararı aldı. Reytinglerde istenilen başarıyı gösteremeyen dizi 3. Bölümde final yapacak.

Senden Önce dizisinin ekran yolculuğu kısa sürdü

Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya gibi önemli oyuncuların yer aldığı Senden Önce dizisi beklentileri karşılayamadı. 2. Bölümünde de reytinglerde istenilenleri karşılayamayan Senden Önce dizisinin ipi çekildi. Kanal D’nin büyük umut bağladığı dizinin 3. Bölümde final yaparak ekranlara vedası kararlaştırıldı.

Diziyi güçlü oyuncu kadrosu da kurtaramadı

D Media’nın yapımını üstlendiği Senden Önce dizisinin senaryosunu Başak Anigün kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda Feride Kaytan’ın oturduğu dizide yer alan diğer oyuncular Altan Erkekli, Uğur Uzunel, Kadim Yaşar, Işıl Dayıoğlu, Taha Ünal, Elif Baysal, Ahmet Fuat Onan, Berra Aydınlı, Lidya Atlik, Nalan Kuruçim, Uğur Biçer, Tansel Öngel. Entrika ve ihanetin yer aldığı heyecanlı bir hikâyeyi konu alan dizide Hakan (Alp Navruz), eşi Merve (Sinem Ünsal) ile bir hesaplaşma yaşar. O durumda Hakan havaalanında Sahra(Nilperi Şahinkaya) ile karşılaşır. İstanbul Şile’de keyifli bir ortamda çekimleri süren dizide yer alan oyuncu kadrosu hala olan bitenin şaşkınlığı içinde. Tanıtım filmleri oldukça ilgi çeken dizinin ekranda yayıncı ve yapımcı kuruluşları hayal kırıklığına uğratması oyuncular ve set ekibi içinde kötü bir sürpriz oldu.

Sahra ve Hakan havaalanında tesadüfen karşılaşır

İlk bölümde Sahra ve Hakan’ın beklenmedik karşılaşmaları Merve’nin hayatını allak bullak eder. Merve ile Hakan daha 6 aylık evlidirler. Ara sıra tartışmalar yaşansa da her ikisi de birbirlerini sevmektedirler. Merve’nin bir sıkıntısı olduğu belli olsa da Hakan bir türlü karısının derdini öğrenemez. Tesadüfi bir şekilde havaalanında tanışan Sahra ve Hakan yine tesadüfi bir şekilde aynı otelde kalmaktadırlar. Hatta işin en ilginci aynı katta ve odaları yan yanadır. Merve’nin almış olduğu ani karar bütün dengeleri bozacaktır.

Sahra ve Merve’nin karanlık ortaklığı

Son bölümde Sahra, Merve’ye hayatının şokunu yaşatır. Esasında Merve ve Sahra tanışmaktadırlar hatta daha ötesi ortaktırlar. Yıllar yılı beraber yaptıkları planlarla erkekleri dolandırırlar. Fakat Merve’nin Hakan’a âşık olması işlerini tersyüz eder. Plan Sahra’nın Hakan’ı baştan çıkarması Merve ve Hakan’ın boşanmasıdır. Merve plan dışına çıkarak otele gelmiştir Çünkü Hakan’ı kaybetmek istememektedir. Hakan da Sahra ile geçirdiği geceyi unutmak ve unutturmak ister. Her ikisi Sahra’dan kurtulma peşindeyken Sahra bir şekilde hayatlarına dahil olur. 3. Ve final bölümü 27 Şubat Salı günü Kanal D’de.

23-02-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler