Seni Çok Bekledim 1. Bölüm İzle

Seni Çok Bekledim 1. Bölüm İzle
Seni Çok Bekledim 1. Bölüm İzle! Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Seni Çok Bekledim ilk bölüm ile 29 Ocak Cuma akşamı sizlerler. Detaylar habaerimizde!

Seni Çok Bekledim 1. Bölüm İzle; Aylar süren meraklı bekleyiş bugün son buluyor. Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlunun paylaştığı, Star Tv ekranlarında yayınlanacak Seni Çok Bekledim ilk bölümü ile bu akşam seyirci karşısına çıkıyor. İlk bölüm öncesinde herkesin içerisinde merak ve heyecan zirvede. Başarılı oyunculukları ile bilinen iki başarılı oyunucunun yüreklerde taht kuracağı bu dizi aynı zamanda yüksek oranlı izlenme kapasitesine sahip olacak gibi görünüyor. Sadece başrollerinde değil dizinin geride kalan oyuncuları yapım ekibi, ışıkcısından yönetmenine büyük emek ve fiyatlarla hazırlanan bu dizinin ilk bölümünü yüksek kalitede izlemek için aradığınız linki sizler için hazırladık. 

Seni Çok Bekledim 1. bölüm canlı ve ful Hd kalitesinde internet ortamında izlemek ve dizinin bölümleri, kadrosu, gelecek bölümde neler olacağını öğrenmek için detaylı bilfgiler haberimizde. İşte Seni Çok Bekledim yeni bölüm yayın linkimiz. Aşağıdaki butonu kullanarak linke ulaşım sağlayabilirsiniz. İyi Seyirler. . . 

SENİ ÇOK BEKLEDİM 1.BÖLÜM İZLE!

Star Tv ekranlarında ilk bölümü 29 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak Seni Çok bekledim dizisi bu akşam görücüye çıkıyor. Başrollerinde Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar yer alıyor. Yönetmenliğini Şahin Altuğ'un üstlendiği Seni Çok Bekledim dizisinde çekimler Erzincan, İstanbul ve Katar'da sürdürülürken dizinin konusu ise şöyle; 

Kadir ( Özcan Deniz) kendi başına büyümüş, başarılı iş adamıdır. Ayliz ( İrem Helvacıoğlu) kendi ayakları üzerinde durabilmeyi başarmış güçlü yapısı ile dikkat çeken kadın karakterlerimizde. Kadir ve Ayliz'in yolları uzun yıllardır birbirleri ile kesişmiş fakat kader onları hep bir şekilde engellemiş. Ama artık düzen değişip ikisi aynı yollada bir mucizeye tanık olunca ikisi içinde zorlu ama duygu yüklü bir hayatın ilk dakikaları başlamış oluyor. 

SENİ ÇOK BEKLEDİM 1. BÖLÜM KONUSU

Kadir ve Ayliz Mucizevi denilecek şekilde tanışırlar. Kadir Aliz'e kendi hikayesini anlatır. Annesi ve babasını Erzincan depreminde kendisinin doğum anında kaybeder. Yada öyle sanmaktadır. Kendisini büyüten aile'nin sırları geleceği, gerçek ailesi hakkında öğrendikleri onu büyüdüğü KAdir'den bambaşka bir KAdir'e döndürür. 

 

 

29-01-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar