Son Yaz Dizisine Bomba Transfer

Son Yaz Dizisine Bomba Transfer
Fox Tv ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisinde Akgün karakterinin abisi diziye dahil oluyor. Akgün’ün abisini Olgun Toker canlandıracak.

Fox Tv ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan dizilerden biri olan ve seyircinin de çok sevdiği Son Yaz dizisi çarpıcı konusu ve iddialı konusuyla reytinglerde de oldukça iyi yerlerde bunuyor. Bir savcının görevi ve ailesi arasında kalma hikayesi ve mafyanın önde gelen isimlerinden birinin oğlunu koruma ve kollama görevinin ele alındığı dizi heyecanla takip ediliyor. Oyuncu kadrosunda Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Funda Eryiğit gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Genç ve başarılı oyuncu Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Akgün karakterinin abisi olarak da diziye bomba bir isim daha dahil oldu. Son olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan Arıza dizisinde rol alan genç ve başarılı oyuncu Olgun Toker’in katılması dizinin seyircisini oldukça heyecanlandırdı.

Akgün’ün Abisi Geliyor

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Son Yaz iddialı oyuncu kadrosuna yeni bir başarılı ve ünlü oyuncu Olgun Toker dahil oldu. Halen Arıza dizisinde rol alan usta oyuncu gelecek hafta final yapacak Arıza’nın ardından yeni dizisi Son Yaz’a katılıyor. Son Yaz’da bir suç örgütünün en tepesindeki isimlerden birinin oğlu olan ve Cumhuriyet Savcısı tarafından korunup kollanmaya başlanan Akgün karakterinin abisi olarak diziye dahil olacak Olgun Toker daha şimdiden seyircide büyük bir heyecan yaratmış durumda. Uzun süredir Akgün’ün abisinin kim olacağı sorularının merakla cevap beklediği isim olan Olgun Toker son zamanlarda canlandırdığı karakterlerdeki başarısıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Olgun Toker Kimdir

Halen Arıza dizisinde rol alan ve gelecek günlerde Son Yaz dizinde rol alacak olan genç oyuncu Olgun Toker 12 Mart 1986 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Müjdat Gezen sanat Merkezi Tiyatro Bölümünden mezun olan Olgun Toker bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Rol aldığı dizi ve filmlerdeki başarısıyla dikkatleri çeken Olgun Toker son olarak Arıza dizisinde rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Arıza

·         Saklı Hayatlar

·         Kurtuluş Son Durak

·         Hükümet Kadın

·         Düğün Dernek

·         Yol Arkadaşım

·         Karadayı

·         Son

·         Şeref Meselesi

·         Benim Adım Gültepe

·         Hayat Şarkısı

·         Tatlı Küçük Yalancılar

09-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar