Seni Çok Bekledim Çekimleri Katar’da Devam Ediyor!

Seni Çok Bekledim Çekimleri Katar’da Devam Ediyor!
Seni Çok Bekledim dizisinin çekimleri Katar’ın başkenti Doha’da tüm hızıyla devam ediyor. Oldukça neşeli ve keyifli bir ortamda geçen çalışmalardan tüm ekip mutlu.

Star Tv ekranlarında yakında başlayacak olan ve yönetmenliğini Şahin Altuğ’un üstlendiği Seni Çok Bekledim Dizisi çekimlerine devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu, Mustafa uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Durul Bazan, Türkü Turan gibi oyuncuların yer aldığı Seni Çok Bekledim seyirci tarafından da heyecanla bekleniyor. Çekimleri halen Katar’da devam eden dizi Erzincan ve İstanbul’da çekimler yaptı. İlk bölümün sahnelerinden bazılarının Katar’ın başkenti Doha’da çekildiği dizinin çekimleri sırasında oyuncuların oldukça heyecanlı ve mutlu oldukları gözlendi. Dizide başrol oynayan Özcan deniz ve İrem Helvacıoğlu Katar ve diziyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Herkes Mutlu!

Halen çekimleri Katar’ın başkenti Doha’da devam eden ve seyircinin heyecanla beklediği ve yakında Star Tv’de başlayacak olan Seni Çok Bekledim adlı dizinin başrol oyuncusu Özcan Deniz çekimlerle ilgili konuştu. Deniz “Çekimler için tek bir yerde bulamadığınız şeyleri bulabilirsiniz. Ekibimiz Katar’da çalışmaktan heyecan duyuyor. Katar Türkiye ilişkileri dolayısıyla Doha tüm imkanları sağlamak açısından çok uygun bir yer ve biz burada mutluyuz” ifadelerini kullandı. Dizide Ayliz karakterine hayat verecek olan İrem Helvacıoğlu ise çekimlerle ilgili olarak “buradaki hava o kadar harika ki Katar’da mükemmel bir iklim dönemindeyiz, çok şanslıyız” ifadelerini kullandı. Ekip Katar’ın pek çok ünlü mekanında çekim yaparken aynı zamanda da Katar’ı gezme ve görme imkanı buluyor.

Seni Çok Bekledim!

Çekimleri devam eden ve Star Tv’de ekranlara gelecek olan Seni Çok Bekledim adlı dizi, ailesinden uzak tek başına bir hayat kurmuş, iş adamı Kadir ve Ayliz karakterinin aşkını anlatıyor. İşadamı Kadir ve babasız büyümüş olan Ayliz kendi ayakları üzerinde durmuş bir fotoğrafçıdır. Yıllar boyunca Ayliz ve Kadir birlikte aynı ortamı paylaşmışlar ancak hayatları her zaman birbirine paralel olmuş ve bir türlü karşılaşmamışlardır. Sonunda hiç beklenmedik bir anda ikili karşılaşırlar ve bu ikilinin hayatlarını tümden değiştirir. Seni Çok Bekledim romantik bir aşk hikayesini anlatırken aynı zamanda ikilinin hayatlarına kattıkları mucizeleri de anlatmaktadır. Yakın zamanda ilk bölüm çekimlerinin bitmesi ve yayın tarihinin belli olması beklenen diziyi seyirci de heyecanla bekliyor. Seni Çok Bekledim yakında Star Tv’de.

19-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar