Savaşçı Başrol Oyuncusunu Buldu!

Savaşçı Başrol Oyuncusunu Buldu!
Fox Tv’nin başlayacak mı başlamayacak mı diye yılan hikayesine dönen ve oyuncu kadrosu darma dağın olan Savaşçı yeni başrol oyuncusunu buldu!

Geçtiğimiz dört sezon boyunca Pazar akşamları Fox Tv’de ekrana gelen ve seyircinin heyecanla takip ettiği askeri projelerden olan Savaşçı Dizisi bu sezon içinde başlayacak diye beklenirken bir türlü sete inemedi ve başlayamadı. Bu urum kanal ve yapımcı kadar dizinin seyircisini de üzdü ve seyirci artık Savaşçı ile ilgili hayallerini bilinmez tarihlere erteledi. Son olarak diziden peş peşe ayrılıklar yandı ve tam anlamıyla dizinin oyuncu kadrosu darma dağın oldu. Kimi başka projelerde yer almaya başladı kimi sözleşmesini bitirdi. Bazı oyuncularda her şeye rağmen Savaşçı’nın başlayacağı tarihi beklemeye başladı. Son günlerde ise Savaşçı’yla ilgili sürpriz ve heyecanlı gelişmeler yaşanmaya başladı. Dizi yeniden başlamak için eksiklerini tamamlamaya ve özelikle oyuncu kadrosunu baştan sona yeniden kurmaya başladı. Bu amaç doğrultusunda başlayan çalışmalar ilk önce ünlü ve başarılı oyuncu Tamer Karadağlı’nın diziye katılmasıyla başladı. Usta oyuncu diziye Binbaşı Göktürk olarak katılırken şimdi de dizinin yeni başrol oyuncusu bulundu. Başarılı ve genç oyuncu Ekin Mert Daymaz savaşçı kadrosuna katıldı!

Yeni Başrol Oyuncusu Belli Oldu!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı yeniden ekranlara gelmek için hazırlıklarına başladı. Tamer Karadağlı’nın ardından dizi yeni başrol oyuncusunu da buldu. Oyuncu kadrosunda Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Yeliz akaya ve Nazan Diper gibi oyuncuların yer aldığı savaşçı dizisine Tamer Karadağlı’dan sonra Ekin Mert Daymaz katıldı. Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Gençliğim Eyvah dizisinde rol alan genç oyuncu Ekin Mert Daymaz’ın dizide Sarp Levendoğlu ile birlikte başrol oynayacağı öğrenildi. Hazırlıkların ardından sete inmesi beklenen dizinin yeni sezonda Fox Tv ekranlarında yer alacağı ve kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi.

Ekin Mert Daymaz Kimdir?

Savaşçı Dizisi ile anlaştığı öğrenilen Ekin Mert Daymaz 1990 yılında Hollanda’da dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Best Model Of The World yarışmasında 3. Olan başarılı oyuncu ilk olarak Not Defteri adlı dizide rol aldı. Daha sonra pek çok dizide rol alan genç oyuncu son olarak Atv ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz aylarda final yapan Gençliğim Eyvah adlı dizide rol aldı. Başarılı ve genç oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında şunlar bulunmaktadır.

-          Gençliğim Eyvah

-          Ağlama Anne

-          Aşktroloji

-          Kırlangıç Fırtınası

-          Hayat Sevince Güzel

-          Çilek Kokusu

-          Not Defteri

19-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar