Seni Çok Bekledim Dizisine Bomba isim! Yıldız Kültür Dizinin Kadrosuna Dahil Oldu!

Seni Çok Bekledim Dizisine Bomba isim! Yıldız Kültür Dizinin Kadrosuna Dahil Oldu!
Star Tv’nin bu sezon ekrana gelecek yeni dizisi olan ve iddialı kadrosuyla göz dolduran Seni Çok Bekledim Dizisine usta oyuncu Yıldız Kültür’de dahil oldu. İşte detaylar!

Yeni Yayın dönemini bugün ekranlara gelecek olan ve seyircinin heyecanla beklediği Menajerimi Ara ile açan ve şimdiden yeni yayın döneminin en iddialı kanallarından biri olarak gösterilen Star Tv ekranlarında yayınlanacak yeni bir dizi olan Seni Çok Bekledim için de hazırlıklar hızlandırıldı. Biran önce sete çıkması beklenen ve Eylül ayının sonlarına doğru seyirciyle buluşması beklenen dizinin oyuncu kadrosu şimdiden göz kamaştırırken diziye yeni bir güçlü isim daha dahil oldu. Skala Yapım tarafından hazırlanan ve Şahin Altuğ’un yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin sete çıkması için hazırlıkları yoğunlaştırıldı. Oyuncu kadrosunda Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu, Caner Şahin, İlhan Şen, Durul Bazan ve Mustafa uğur gibi ünlü isimlerin yer aldığı diziye yine bir başarılı oyuncu olan Yıldız Kültür’de dahil oldu. İşte detaylar!

Seni Çok Bekledim Yakında!

Skala Yapım tarafından hazırlıkları sürdürülen ve Star Tv’nin yeni yayın dönemindeki iddialı dizilerinden biri olması beklenen yapımın biran önce sete çıkması için cast ve diğer hazırlıkların bitirilmesi bekleniyor. Kanalın yeni yayın dönemine bugün ekrana gelecek yeni dizisi Menajerimi Ara’yla açacak olması dolayısıyla Seni Çok Bekledim’in de biran önce hazır olması beklenmeye başlandı. Seyircinin ve özellikle de Özcan deniz hayranlarının merakla beklemeye başladığı dizinin kanalın iddialı yapımlarından olması bekleniyor. Özellikle Özcan deniz’in uzun bir aradan sonra ilk kez ekrana dönecek olması seyirciyi ve hayranlarını heyecanlandırıyor. Bir aşk ve dram dizisi olması beklenen dizinin sete inmesinin ise yakın zamanda olacağı ve ilk bölümün Eylül ayının son haftasında ekrana geleceği tahmin ediliyor.

Yıldız Kültür Kimdir?

31 Aralık 1941 yılında Ankara’da dünyaya gelen Seni Çok Bekledim’in oyuncu kadrosuna katılan başarılı oyuncusu Yıldız Kültür ismi diziyi merakla bekleyenleri heyecanlandırdı. Dizide henüz hangi karakteri canlandıracağı bilinmeyen başarılı oyuncu bu güne kadar pek çok yapımda başarıyla rol aldı. Yıldız Kültür özellikle Aşka Sürgün, Kırık Kanatlar, Hatırla sevgili, Menekşe ve Halil, Muhteşem Yüzyıl, Karadayı, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Kocamın Ailesi, Issız Adam, Güneşi Gördüm, Firuze, Mucize ve Hadi Be Oğlum gibi pek çok yapımda başarıyla rol almıştır.

25-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar