Akıncı dizisinin yayın tarihi açıklandı!

Akıncı dizisinin yayın tarihi açıklandı!
Merakla beklenen Akıncı dizisi için geri sayım başladı. Yeni dizi Akıncı'nın yayın tarihi açıklandı. Akıncı dizisinin ilk bölümü ne zaman? İşte Akıncı'yla ilgili tüm detaylar…

Uzun süredir hazırlıkları devam eden Akıncı dizisinin yayın tarihi açıklandı. NTC Medya tarafından projelendirilen Akıncı dizisi Atv ekranından seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni yılın ilk dizilerinden biri olmaya hazırlanan Akıncı dizisinde geri sayım başladı. Atv'nin yeni dizisi Akıncı, yılın ilk günü yayına başlayacak. Merakla beklenen Akıncı'nın ilk bölümü 1 ocak 2021'de saat 20:00'da Atv'de başlıyor. Başrollerinde Büşra Develi ve Şükrü Özyıldız'ın olduğu Akıncı sıra dışı bir dizi olarak yeni yılda ekranlarınızda olacak.

Akıncı dizisi ne zaman başlıyor?

NTC Medya ve yapımcı Mehmet Yiğit Alp tarafından hazırlanan Akıncı dizisi alışılmışın dışında bir senaryo, aksiyon dolu sahnelerle geliyor. Tanıtım filmleriyle dikkat çekmeyi başaran Akıncı bir süper kahraman dizisi. Güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan Akıncı dizisinde kostümler, mekanlar ve sahneler çok konuşulacağa benziyor. Proje tasarımı Hakan Kandal tarafından hazırlanan dizide yönetmen koltuğunda Veli Çelik oturuyor.

Yeni yılın ilk dizisi Akıncı

Akıncı dizisi yayınlanan tanıtım filmleriyle dikkat çekmeyi başarmıştı. Akıncı dizisinin sosyal medya hesabından dizinin yayın tarihi, "Ben Akıncı Bey'i Turhanoğlu Fatih... Kanımın son damlasına kadar sultanımın şehrini koruyacağım!"Akıncı yeni yılın ilk gününde, 1 Ocak Cuma 20.00'de atv'de" ifadeleriyle duyuruldu. Çarpıcı bir tanıtım filmiyle birlikte açıklanan Akıncı yayın tarihi ise 2021'in ilk günü olarak belirlendi.

Akıncı kadrosunda hangi isimler var

Şehrini ve şehrin masum insanlarını canı pahasına koruyan bir kahramanın hikayesi olan Akıncı dizisi Türk yapımlarında benzeri pek görülmeyen bir bilim kurgu projesi. Şükrü Özyıldız'ın canlandırdığı Akıncı rolü yeni yılda tüm dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. Akıncı dizisinde yer alan diğer oyuncular ise şöyle; Deren Talu, Yıldıray Şahinler, Ercü Turan, Tolga Tekin, Yılmaz Bayraktar, Erkan Bektaş, Berrak Kuş, Sermet Yeşil, Berrin Arısoy, Didem İnselel, Müge Boz, Serhan Onat, Ayça Erturan, Atakan Hoşgören. Merakla beklenen Akıncı dizisi 1 Ocak'ta seyirciyle buluşuyor.

24-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar