Aziz Dizisinin Final Kararında Son Durum! Aziz Dizisi Final Mi Devam Mı?

Aziz Dizisinin Final Kararında Son Durum! Aziz Dizisi Final Mi Devam Mı?
Show Tv’nin her Cuma yayınlanan sevilen yapımı ‘Aziz’ dizisi sezon final yapacak mı? merak ediliyordu. Aziz dizisinin final kararıyla ilgili son durum belli oldu. İşte son durum

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği başrollerini yakışıklı ve başarılı oyuncu Murat Yıldırım ve Simay Barlas’ın paylaştığı Show Tv ekranlarının ilgiyle izlenen dönem dizisi bu yıl ilk sezonu ile ekranlara geldi. Dizi yayınlandığı ilk günden beri beğeniyle izleniyor. Zaman zaman istenilen reytinglere çıkamasa da hatrı sayılır bir izleyici kitlesine de sahip olan diziden sezon finali açıklaması gelmemişti. Tüm dizilerden sezon sonunda final mi yapacak sezon finali yapıp bir sonraki sezonda yine ekranlara mı gelecek açıklamalar ardı ardına gelmeye başlamışken, Aziz dizisi için henüz karar verilememişti. Recai Karagöz’ün yönettiği, aksiyon, dram, ve tarihi türündeki Aziz dizisi izleyicileri final endişesi yaşarken, son durum ile ilgili de merak içerisinde bekleyen izleyiciyi aydınlatacak haber geldi. Aziz dizisi final mi yapacak? Devam mı edecek? Aziz dizisi sezon finali ne zaman? İşte diziseverlerin merak ettiği soruların yanıtları haberimizde…

Aziz Dizisi Bitiyor Mu?

Aziz dizisi her hafta Cuma günü saat 20.00 de Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Sezon sonuna doğru gelinirken dizilerden peşpeşe gelen final kararlarının açıklanması ile Aziz dizisinin akıbeti merak ediliyordu. Belirsizliği haftalardır süren dizinin merak edilen sorununun yanıtı bugün cevap buldu. Aziz dizisi inişli çıkışlı reytinglerine rağmen, belli bir kesimin sıkı izleyici olması sebebi ile diziyi bitirmeme kararı aldı. Aziz dizisi önümüzdeki sezonda da devam edecek.


Güçlü oyuncu kadrosundan oluşan Aziz dizinde, Aziz Payidar (Murat Yıldırım), Dilruba (Damla Sönmez), Efnan (Simay Barlas), Galip Payidar (Ahmet Mümtaz Taylan), Monsieur Pierre (Fırat Tanış), Adem Payidar (Güven Murat Akpınar), Handan (Ayten Soykök), Hatice Ana (Meral Çetinkaya), Nigar Hala (Füsun Demirel), Kenan (Eren Hacısalihoğlu), Mustafa (Baran Akbulut), Maksude Payidar (Elif Sönmez) gibi önemli oyuncular ve karakterleri rol alıyor.

Aziz Dizisi Final Mi? Devam Mı?

O3 Medyanın imzasını taşıdığı, Show TV’nin cuma akşamlarına damga vuran dizisi Aziz için verilecek karar merak konusuydu. Senaryosunu Ali Onur Sütsataner’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği dizinin devam etmesine karar verildi.

Gazeteci Birsen Altunaş’ın haberine göre Aziz dizisi final yapmayacak. Aziz dizisi sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki sezonda da devam edecek.

Aziz Dizisi Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

Konusunun Fransız Türk döneminde Hatay’da geçtiği Aziz dizisinin sezon finaline girmesine karar verildi. Aziz dizisi 3 Haziran Cuma günü 28. Bölümü ile sezon finali yapacak.

 Aziz Dizisi 2. Sezon Ne Zaman?

Çekimleri Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde gerçekleşmekte olan ilk bölümü ile 5 Kasım 2021 de ekranlara gelen Aziz dizisi, önümüzdeki sezonda da Eylül ayı gibi Show Tv ekranlarında olmaya devam edecek.

27-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar