Seray Kaya’nın Yeni Projesi Belli Oldu

Seray Kaya’nın Yeni Projesi Belli Oldu
Mahkum Dizisinde canlandırdığı Avukat Cemre karakteriyle herkesin takdirini ve övgüsünü kazanan Seray Kaya’nın yeni projesi belli oldu.

Son olarak Mahkum dizisinde Avukat Cemre karakteri olarak oldukça başarılı bir sezon geçiren ve üst düzey bir performans ortaya koyan genç ve güzel oyuncu Seray Kaya’nın yeni yayın döneminde yer alacağı proje belli oldu. Mahkum dizisinde gösterdiği performansla her kesimin haklı takdirini kazanan ve geçtiğimiz haftalarda dizideki hikayesinin bitmesi sebebiyle diziden ayrılan güzel oyuncunun içinde yer alacağı projenin eylül yayın dönemi için hazırlandığı ve Atv ekranlarında seyirciyle buluşacağı öğrenildi. Başarılı oyuncunun kendisine gelen teklifler içinde en etkileyici hikayeye geri dönüş yaptığı ve bu hikayede başrol oynayacağı öğrenildi. Halen hazırlık aşamasında olan ve oyuncu seçimleri devam eden Bir Küçük Günışığı adını taşıyan dizinin yaz ortalarında sete çıkacağı ve çekimlere başlayacağı öğrenildi.

Bir Küçük Günışığı

Halen yayında olan Mahkum dizisinde başarılı bir performans ortaya koyan ve dizinin etkili oyuncularından olan güzel yıldız Seray Kaya kendisine teklif edilen projeler içinden hikayesini sevdiği kadın - dram dizisi Bir Küçük Günışığı’na evet dediği ve yapım şirketi NGM Yapımla el sıkışarak anlaşmaya vardığı öğrenildi. Mahkum dizisinde canlandırdığı Avukat Cemre karakterinin ölerek hikayeye veda etmesiyle teklif üstüne teklif alan Seray Kaya’nın kadın draması dizisi olan ve Özgür Evren Heptürk tarafından kaleme alınan ve Emre Kabakuşak tarafından yönetilecek diziye evet demesi hem sektörde hem de oyuncunun sevenleri arasında geniş şekilde yer buldu. Son dönemin başarılı oyuncularından Seray Kaya’nın içinde yer alacağı Bir Küçük Günışığı adlı projenin cast çalışmaları devam ediyor. Dizi Atv’de eylül yayın döneminde ekrana gelecek. Dizi Sefirin Kızı’nın da yapım şirketi olan NGM Yapım tarafından hazırlanmaktadır.

Seray Kaya Yapımları

Son dönemin başarılı oyuncularından biri olan güzel oyuncu Seray Kaya 4 Şubat 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk yapmak isteyen Seray Kaya bunun için Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Daha sonra setlerde boy göstermeye başlayan Seray Kaya’nın içinde yer aldığı projeler arasında, Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, Huzur Sokağı, Kocamın Ailesi, Gülümse Yeter, Kadın, Kuruluş Osman ve Mahkum bulunmaktadır.

20-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar