Netflix'in Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit'li yapımına yıldız isim katıldı!

Netflix'in Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit'li yapımına yıldız isim katıldı!
Netflix tarafından ekrana getirilecek Kül filmine yeni bir isim daha katıldı. Mehmet Günsür, merakla beklenen filme dahil oldu.

Ay Yapım, Netflix'te yayınlanacak Kül filmi için hazırlıklara devam ediyor. Daha önce filmin başrollerinde Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit isimlerinin olduğu açıklamıştı. Başrolde çok önemli bir başka ismin daha olduğu ortaya çıktı. Mehmet Günsür, barolde yer alacak bir diğer isim oldu.

Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit ikilisi daha önce FOX TV'den ekrana gelen Son Yaz dizisinde birlikte rol almıştı. Sevilen dizi 2. sezonuyla ekranlara veda etmişti. İkili, Kül filmi ile bir kez daha rol arkadaşı olacak. Bu iki ismin yanında bu projede Mehmet Günsür'ü de göreceğiz. Son dönemde İtalyan yapımı işlerde görmeye alıştığımız Mehmet Günsür, uzun bir aradan sonra yeniden ülkemizdeki bir filmde boy gösterecek.

Kül filminin konusu ne olacak?

Mehmet Günsür, Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit'in başrollerde yer aldığı Kül filminin konusu fazlasıyla merak ediliyor. Kül filminin senaryosu Erdi Işık tarafından kaleme alınırken yönetmen koltuğunda Erdem Tepegöz oturacak. Filmin oyuncu seçmeleri hala devam ediyor. Seçmelerin sona ermesinin hemen ardından çekimlerin başlaması bekleniyor. Kül filminin konusu hala bilinmezken dizideki başrollerin hangi karakteri canlandıracağı biliniyor. Alperen Duymaz filmde marangoz Metin Ali karakterini canlandıracak. Funda Eryiğit ise bir yayınevi sahibinin eşi Gökçe karakterini canlandıracak. Mehmet Günsür'ün de filmde yayınevi sahibini canlandırması bekleniyor. Önümüzdeki haftalarda fazlasıyla merak edilen bu filmle ilgili yeni bilgiler gelmeye devam edecektir.

Mehmet Günsür projeleriyle dikkat çekiyor

Mehmet Günsür, kadrosuna katıldığı yapımlarla dikkat çekiyor. Disney Plus ekranlarında yayınlanacak Atatürk dizisi fazlasıyla merak ediliyor. Mehmet Günsür o dizide Mustafa Kemal Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi'yi canlandıracak. Ayrıca Mehmet Günsür, önümüzdeki aylarda ekrana gelmeye başlayacak bir İtalyan yapımı dizide de rol almaya başlayacak. The Net isimli dizi Ekim ayında başlayacak. Mehmet Günsür, dizide İtalya'da futbol oynayan Türk forvet oyuncusu Cengiz Kal'a hayat verecek. Bu dizilerde rol alacağı kesinleşen Mehmet Günsür, Kül filminde de rol alacak. Netflix tarafından yayınlanacak filmin yapımını ise Ay Yapım üstleniyor. Filmin yıl sonuna kadar platformda yerini alması bekleniyor.

20-05-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler