Serdar Ortaç Demet Akalın’dan Neden Özür Diledi?

Serdar Ortaç Demet Akalın’dan Neden Özür Diledi?
Pop şarkıcısı Serdar Ortaç ile Demet Akalın arasında sert sözler havalarda uçuştu. Serdar Ortaç Demet Akalın’dan özür diledi. Peki olay neydi ve neler yaşandı? İşte detaylar!

Ünlüler dünyasında kriz bir türlü bitmiyor. Bir biri küsüyor, bir biri diğerini suçluyor, bir öbürü diğerini suçluyor. Bu durum da magazin basınına yarıyor ve magazin basını hiç işsiz kalmıyor ve hiç konu sıkıntısı yaşamıyor. Son iki gündür ünlüler dünyasında vefat haberleri gündeme bomba gibi düşerken bugün başka bir haber gündemdeki yerini aldı. İddiaya göre çok daha önce Demet Akalın, Serdar Ortaç ve Ebru Gündeş arasında yaşanan bir olay bugün yeniden gündeme geldi ve Serdar Ortaç Ebru Gündeş ile arasının bozulmasından Demet Akalın’ı sorumlu tutarak Ebru Gündeş ile aralarını Demet Akalın’ın açtığını iddia etti. Bu iddia henüz tam anlaşılamamıştı ki demet Akalın’dan adeta zehir zemberek bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden Serdar Ortaç’ı topa tutan demet Akalın Ortaç’a sert ifadelerle yüklendi. İşte detaylar!

Demet Akalın’dan Serdar Ortaç’a Sert Sözler!

Pop şarkıcısı demet Akalın bir dönem yakın arkadaş olan Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç’ın arasının bozulmasından kendisini sorumlu tutan Serdar Ortaç’a sert ifadelerle yüklendi. Akalın Serdar Ortaç’ın Ebru Gündeş ile arasını kendisinin bozduğu yönündeki iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi. Akalın “Ramazan günü Ortaç’a tüm kalbimle akıl sağlığı diliyorum. Gündeş gazla değil, kalbiyle yaşayan dev sesli dostumdur. Öğrendiğimde kapısında bitmişimdir” ifadelerini kullandı. Demet Akalın ayrıca sözlerini “telefon denen şey elinde duruyor insanın. Arıyorsun, açılıyor. Kapı da öyle… Gidiyorsun, açılıyor. Dua et Ramazan! Yıllar önce hapishaneye giderken beyefendi, Gündeş arkasından arabayla takip ediyordu. Unutuyor herhalde, ne diyeyim. Kendi kişiliğini bana niye bağlamış seneler sonra anladım. “çantalarınızı yiyin” dedi ya, ona istinaden. Dost dosttur. Aramak da, gitmek de insanın elindedir. Hele ki hapse girerken arkamdan gelen biriyse… Akıllanmıyor adam, enteresan!” ifadeleriyle sürdürdü.

Ortaç’tan Özür Geldi!

Demet Akalın’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bu sert açıklama sonrasında Serdar Ortaç Demet Akalın’dan özür diledi. “Demet’ten bin kere özür diliyorum” diyen Serdar Ortaç sözlerini “Röportajımın tamamını dinleyin. Ebru ile aramı Demet’in bozduğu falan yok. Çok üzüldüm. Bu patavatsızlığım için de herkesten özür diliyorum. Ben eşekliğim yüzünden bu hale geldi olay. Sadece dedikodular bizi buraya kadar getirdi. Herkesten özür diliyorum” diye sürdürdü. Bundan sonra bu özür karşısında demet Akalın’ın tavrı ne olacak merak ediliyor.

28-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar