Serdar Ortaç: Kazandıkça Borçlarımı Ödüyorum

Serdar Ortaç: Kazandıkça Borçlarımı Ödüyorum
Ünlü Pop Şarkıcısı Serdar Ortaç pandemi de yaşadığı zor günlerin ardından yeniden toparlanarak borçlarını ödemeye ve yeni albümü için çalışmaya başladı.

Magazin ve müzik dünyasının en çok gündemde olan ve en çok konuşulan isimlerinden Serdar Ortaç sık sık gazetecilere röportaj veriyor ya da son günlerin en gözde yayıncılığı olan YouTube’lerde sevenleriyle buluşuyor. Son dönemde özellikle pandemi dönemindeki açıklamalarıyla sık sık konuşulan ve maddi anlamda zor durumda olduğunu belirten ünlü isim geçtiğimiz günlerde İzmir’de bir mekanda sevenleriyle buluştu ve sevenlerine doyumsuz bir müzik ziyafeti sundu. Pandemi döneminde zor günler geçirdiğini daha önce belirten ünlü isim yine aynı dönemde evde kalarak pek çok esere imza attığını ve bu yönüyle pandemiyi iyi değerlendirmeye çalıştığını açıkladı. Ünlü isim ayrıca bu dönemde çalışarak borçlarını kapatmaya çalıştığını da belirtti.

Yeni Albüm Yolda

Pop Müziğin ünlü isimlerinden Serdar Ortaç İzmir’de bir mekanda vereceği konser öncesi muhabirlere bazı açıklamalarda bulundu. Pandemi döneminde çok zorlandığını ve yine bu dönemde birçok yeni esere de imza attığını belirten Serdar Ortaç bu eserlerden oluşacak yeni albümün çalışmalarına başladıklarına açıkladı. Ünlü isim ayrıca Seçil Gür’le olan ilişkisinin sona erdiğini belirterek “ilişkim vardı, bitti o. Yürümedi, olmadı. Aşk, konuşulacak bir şey yok ki” ifadelerini kullandı. Maddi yaşantısıyla ilgili olarak ise “durumları toparladık. Çok borcum var diyordum. Çok eskiden kaldı onlar, çok evvelden geldi. Hem kumardan hem nafakadan. Evlilikte düğünüm sadece 1,5 milyon tutmuştu. Varken dağıttım” ifadelerini kullandı. Ünlü isim bu dönemde hem yavaş yavaş çalıştığını hem de borçlarını ödemeye başladığını belirtti. Serdar Ortaç ayrıca MS hastalığını da büyük ölçüde atlattığını ifade etti.

Hedef Bulamıyorum

Ünlü popçu Serdar Ortaç pandemi döneminde yaşadıklarıyla ilgili olarak “bir sağlığa bakıyor. O yüzden ders alalım. Herkes hedef bulsun, hedefsiz insan hayatı biter. Benim hedefim star olmaktı, star oldum. Şimdi başka bir hedef arıyorum. 50 yaşından sonra yine hedef arıyorum. O yüzden herkesin bir hedefi olsun. Şimdi bilmem ne sepeti diye bir şey açacağım. Onu düşünüyorum. Plan yapıyorum kafamda. Hedef insanı yaşatır. Varsın ki yapamayalım ama hedef olsun. Görüyorum şimdiki gençlerde hiçbir hedef yok. Hedef instagrama yükleyeceği resim” İfadelerini kullandı.

11-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar