Tv 8’in Yeni Programı Paylaş Benimle Başlıyor

Tv 8’in Yeni Programı Paylaş Benimle Başlıyor
Tv 8 ekranlarında gündüz kuşağında yepyeni bir program seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Paylaş Benimle ilk bölümüyle pazartesi günü saat 16.45’te Tv 8’de.

Değişik formatta programlara imza atan ve bunlarda da başarılı olan ve televizyon yayıncılığını bu yönüyle besleyen kanalardan Tv 8 yeni bir programla daha seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Proje ve format üreterek bunları yayınlayan ve televizyonlar içinde bu konuda en başarılı kanal olan Tv 8 pazartesi akşamı (12.07.2021) yeni bir programı daha yayınlamaya başlıyor. Gündüz kuşağında yayınlanacak ve realty Show tarzında olacak Paylaş Benimle gerçek hayattan alınmış hikayeleri işlerken bu hikayelerin gerçek kahramanlarını ekrana taşıyor ve bir psikolog eşiğinde yaşananları konuşuyor ve bu olaylardan nasıl bir ders alınması gerektiğini seyirciyle paylaşıyor. Uzman Psikolog Gökhan Çınar tarafından sunulan programın ilk bölümü pazartesi gündüz kuşağında ekrana geliyor.

Yaşanmış Hikayeler Ele Alınıyor

Tv 8 yep yeni bir programla daha seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yaz sezonunda klasik haline gelen yarışma programı MasterChef ile yine reytinglerde ilk sıralarda yer alan kanal bu sefer gündüz kuşağı için atak yapıyor. Kanal Uzman Psikolog Gökhan Çınar’ın hazırlayıp sunduğu Paylaş Benimle programı ile yaşanmış ibretlik hikayeleri seyirciyle buluşturuyor. Program gerçek kişilerin yaşadığı ve büyük ses getiren olayları ele alırken bu olayları yaşayanların gerçek kahramanlarıyla olayı tartışıyor ve neler olduğunu, nasıl olduğunu seyirciye aktarıyor. Programın ilk bölümünde ise günlerce gündemde kalmış iki olayın kahramanı olan ve eşini öldürmekle suçlanan Çilem Doğan ve henüz küçük yaşlarda evlendirilen Hülya Yılmaz’ın hikayeleri ekrana geliyor. Paylaş Benimle 12 Temmuz Pazartesi günü saat 16.45’te Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Gökhan Çınar Kimdir?

Tv 8 ekranlarında yeni başlayan Paylaş Benimle adlı programla ekrana gelen Uzman Psikolog Gökhan Çınar 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, ota ve lise eğitimlerinin ardından Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olan Gökhan Çınar daha sonra Maltepe Üniversitesi Klinik Psikoloji Bölümünde yüksek lisans yapmıştır. Meslek hayatı boyunca psikoloji ile ilgili pek çok alanda çalışmalar ve araştırmalar yapan Gökhan Çınar aynı zamanda Geçecek mi adlı bir kitap yazmış ve yine dijital platformda Katarsis adlı programında yapımcı ve sunuculuğunu sütlenmiştir.

11-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar