Aydemir Akbaş’tan Yıllar Sonra Gelen İtiraf

Aydemir Akbaş’tan Yıllar Sonra Gelen İtiraf
Bir zamanların Yeşilçam’ının en popüler isimlerinden biri olan ünlü oyuncu Aydemir Akbaş öyle bir itirafta bulundu ki bir anda gündem oldu. İşte Aydemir Akbaş’ın o itirafı!

Bir zamanların en ünlü isimlerinden biri olan ve rol aldığı pek çok Yeşilçam Filminde başarıdan başarıya koşan Aydemir Akbaş bugünleri yeni senaryolar okumakla ve yazmakla geçiriyor. Yeşilçam’ın bir zamanlar aranılan isimlerinden olan Aydemir Akbaş daha sonra dizi sektörü ve televizyon programlarıyla da seyircinin karşısına çıkmış ve başarılı bir dönem geçirmişti. Ünlü isim bugün bir gazetede çıkan açıklamalarında birbirinden ilginç konulara değinirken bunlar arasındaki bir itirafı bir anda magazin basınında ve sosyal medyada gündem oldu. Ünlü isim yaptığı evlilik ve bu olmasaydı kiminle evleneceği konusunda öyle bir açıklama yaptı ki herkes şok oldu. İşte Aydemir Akbaş’ın günde olan itirafı!

Gündem Olan İtiraf!

Yeşilçam’ın emektar oyuncuları arasında yer alan ve bu güne kadar 100’ün çok üzerinde filmde rol alan ve yine yaklaşık olarak 33 senaryo kaleme alan 85 yaşındaki usta oyuncu Aydemir Akbaş bir gazeteye verdiği röportajda inanılmaz bir itirafta bulundu. Aynı kadınla iki kez boşanıp üç kez evlenen Aydemir Akbaş “tanımadığım kişiyle evlenmem, kimseyi tanımaya uğraşmam” ifadelerini kullandı. Usta oyuncu ayrıca “eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu. Onun ev hanımlığına, düzenine hayranım, gerçek bir kadındır. Geçmişte Yılmaz Güney ile evli olduğu zamanlar birbirimizin evine çok gidip gelirdik. Muhteşem bir ev hanımıdır. Onun gibi bir kadın zor bulunur. Çok güzel yaşadı, kaliteli insanlarla vaktini geçirdi, o yüzden şimdi hayatına kimseyi almıyor. Nebahat’in kalitesine ulaşmak zordur” ifadelerini kullandı.

Mirasını Nereye Bağışlayacak

Ünlü isim ayrıca oldukça fanatik bir futbol taraftarı. Bu yönüyle de sık sık gündem olan Aydemir Akbaş’ın koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu bilmeyen de yok gibi. Tam bir Galatasaray tutkunu olan Aydemir Akbaş konuyla ilgili olarak “kulübüm için eşimi bile boşarım. Birikimim çok değil ama mirasımı Galatasaray Cemiyetine bağışlayacağım. Önce yakınlarıma bakacağım ihtiyacı olan var mı diye, ona göre karar vereceğim” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin bu sıralar Kolpaçino adlı filmin serisi için çalıştığını da belirtti.

11-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar