Serdar Ortaç Koronavirüse Yakalandı

Serdar Ortaç Koronavirüse Yakalandı
Pop Müziğinin ünlü ve sevilen isimlerinden biri olan şarkıcı Serdar Ortaç’ın covid – 19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Ünlü şarkıcı evinde karantinaya alındı.

Her gün onlarca insanın hayatını kaybettiği koronavirüse yine her gün pek çok insan yakalanıyor. Koronavirüse yakalanan insanlardan birçoğu ise sanat ve magazin dünyasından insanlar oluyor. Hal böyle olunca da koronavirüs her gün hem haber olarak hem de magazin konusu olarak gündemden düşmüyor. Pek çok ünlü ismin yakalandığı ve birçoğunun da hayatını kaybettiği koronavirüse son olarak ünlü şarkıcı Serdar Ortaç yakalandı. Geçtiğimiz aylarda devlet hastanesinde aşılarını yaptıran ünlü ismin kendisini halsiz hissetmesi üzerine koronavirüs testi yaptırdığı öğrenildi. Serdar Ortaç’ın yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine ünlü şarkıcının kendisini evinde karantinaya aldığı ve gerekli tedavilerine başlandığı öğrenildi. Ayrıca Serdar Ortaç’ın genel durumunun gayet iyi olduğu öğrenildi.

Serdar Ortaç Koronavirüse Yakalandı Sevenleri Panikledi

Tüm dünyayı saran ve halen etkisini sürdüren koronavirüse ülkemizden de pek çok ünlü yakalanıyor. Son olarak covid – 19 testi pozitif çıkan ünlü Pop şarkıcısı serdar Ortaç da bu kervana katıldı. Pek çok ünlü ismin hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüse yakalandığı öğrenilen Serdar Ortaç’ın sevenleri ise bu haber üzerine oldukça endişelendi. MS hastası olan ve uzun zaman tedavi gören ünlü ismin koronavirüse yakalanması alt hastalığı olması sebebiyle sevenleri tarafından endişeyle karşılandı. Ancak daha önce aşılarını yaptıran ünlü ismin hastalığı rahat geçirdiği ve herhangi bir sıkıntı yaşamadığı öğrenildi. Ayrıca ünlü ismin yakın arkadaşları da Serdar Ortaç’a geçmiş olsun mesajlarını ilettiler. Evinde karantinaya alınan ve genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen şarkıcının tedavisine ise başlandı.

Şifa Olsun

Koronavirüs sebebiyle her gün pek çok insan hayatını kaybederken aşı olanların bu hastalığı daha hafif atlattığı artık bilinen bir gerçek. Buna rağmen hala aşı olmamakta direnen pek çok kişinin aksine ünlü isim Serdar Ortaç geçtiğimiz aylarda koronavirüs aşılarını yaptırmıştı. Serdar Ortaç aşı olmak için gittiği hastanede yaptığı açıklamada “geldik devlet hastanemize aşımızı olacağız. Birinci doz. Herkesin olması gerekiyor, şifa olsun, Bismillah” ifadelerini kullanmıştı. MS hastası olan ve bu sebeple öncelikli hastalar listesinde yer alan Serdar Ortaç’ın aşılarını olmasının hastalığı daha rahat geçirmesinde büyük bir etken olarak düşünülüyor.

30-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar