Serdar Ortaç’ın kardeşi son yolculuğuna uğurlandı

Serdar Ortaç’ın kardeşi son yolculuğuna uğurlandı
Müzik dünyasının sevilen ve başarılı isimlerinden biri olan serdar Ortaç yaklaşık bir yıldır tedavi gören kardeşi Serkan Ortaç’ın acı kaybıyla sarsıldı.

Magazin dünyasının çok sevilen isimlerinden biri olan ve müzik sektörünün önde gelen şarkıcılarından olan Serdar Ortaç sık sık haberlerle ve açıklamalarıyla gündemde yer alıyor. Zaman zaman hastalığı zaman zaman konser haberleri ya da magazin olayları ile gündeme gelen ünlü şarkıcı bu sefer ise büyük bir acıyla gündemde yer aldı. Ünlü isim sık sık kullandığı ve oldukça aktif olduğu sosyal medya hesabından bu sefer yaşadığı büyük kaybın haberini sevdikleriyle paylaştı. Şarkıcı Serdar Ortaç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yaklaşık bir yıldır hastanede enfeksiyon tedavisi gören kardeşi Serkan Ortaç’ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Önceki sosyal medya hesabından bu acı haberi paylaşan ve kardeşinin defin töreniyle ilgili bilgilerde veren Serdar Ortaç kardeşi Serkan Ortaç’ı son yolculuğuna uğurladı.

Kardeşini Kaybetti

Pop Müziğin ünlü isimlerinden olan ve zaman zaman yaptığı paylaşımlarla gündemde yer alan ünlü şarkıcı serdar Ortaç kardeşi Serkan Ortaç’ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Kardeşinin ölüm haberini konser dönüşü alan 53 yaşındaki şarkıcı sosyal medya hesabından “kardeşim Serkan Ortaç vefat etmiştir. Cenazesi yarın 12 Mart Pazar günü öğle namazını takiben Suadiye Camisi’nde kılınıp Zincirlikuyu Mezarlığına defnedilecektir” ifadelerini kullandı. Bu ifadelerin ardından sosyal medya hesabına binlerce taziye mesajları gelen şarkıcı kardeşini son yolculuğuna ise sevenlerinin ve yakınlarının katılımıyla uğurladı.

Ayakta zor Durdu

Kardeşi Serkan Ortaç’ı kaybeden ünlü şarkıcı Serdar Ortaç kardeşini son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Oldukça zor anlar yaşayan ve ayakta dahi durmakta zorlandığı gözlenen ünlü isme sevenleri destek verdi. Yaklaşık bir yıldır tedavi gördüğü enfeksiyon hastalığı sebebiyle hayata veda eden kardeşinin son yolculuğunda ünlü şarkıcı serdar Ortaç’ı yakın dostları, Polat Yağcı, Aslı Hünel ile eşi Savaş Yurtsever, oyuncu Mehmet Aslan ve daha pek çok seveni yalnız bırakmadı. Serdar Ortaç’ın kardeşinin cenazesi sırasında oldukça üzgün olduğu ve zaman göz yaşlarına boğulduğu ve zor anlar yaşadığı görüldü. Pek çok seveni ise ünlü ismi ise bu zor gününde sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla yalnız bırakmadı. Şarkıcının kendisi de zaman zaman nükseden hastalığı sebebiyle hastaneye yatıyor ve tedavi görüyor.

13-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar