Şeref Sözü dizisinde kim kimdir?

Şeref Sözü dizisinde kim kimdir?
Yapımcılığını Burak Sağyaşar ve Timur Savcı’nın üstlendiği Şeref Sözü dizisinde usta oyuncularla genç yetenekler bir araya geliyor...

Show TV ekranlarında serüvenine başlayan Şeref Sözü dizisinin tüm hazırlıkları tamamlandı. Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman’ın Adabeyli, Sude Gürler’in İsa karakteriyle başrolleri paylaştıkları Şeref Sözü’nde kim kimdir, dizi severler merak ediyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizinin karakterleri ve kimin oynayacağı haberimizde. Şimdi detaylar

Şeref Sözü dizisinde kim kimdir?

Yapımcılığını Burak Sağyaşar ve Timur Savcı’nın üstlendiği Şeref Sözü dizisinde usta oyuncularla genç yetenekler bir araya geliyor. Başrol olarak Tolgahan Sayışman ve Sude Gürler’in yer aldığı dizide ikiliye Hülya Darcan, Sude Güler, Aras Aydın eşlik ediyor. 

Tolgahan Sayışman (Cihan Adabeyli)

Çok zengin bir ailenin tek varisi olan Cihan, Adabeyli adasında kendi kuralları ile yaşarken daha önce canını kurtaran bir adama verdiği şeref sözü nedeniyle hayatı değişir. Yasemin ile düğü yapmaya hazırlanan Cihan, İsra’yı kurtarmaya gider. Onu kurtarmanın tek yolunun evlenmek olduğunu anlayan Cihan, İsra ile nikah kıyar. İsra ve çocuğunu adaya getiren Cihan verdiği şeref sözünü yerine getirmiş ve İsra’yı kurtarmıştı. Ancak Cihan, İsra’ya aşık olur.

Sude Zülal Güler (İsra)

Zengin bir ailenin tek kızı olan İsra, Faruk ile zorla evlendirilmiştir.Bir oğlu olan İsra, kendisini Faruk’tan kurtarması için Cihan Adabeyli’yi arar. Sözünü tutarak onunla evlenen Cihan, İsra ve oğlunu adaya getirir ancak bu ada onun için altından bir kafesten farklı değildir.

Öykü Çelik (Yasemin)

Adada büyüyen Yasemin, Cihan Adabeyli ile evlenmek için can atmaktadır. Düğün günü İsra’nın adaya gelerek Cihan ile yalandan da olsa nikah kıymasıyla hayatı kabusa döner. İhtiraslı Yasemin’in tek gayesi Cihan’ı tekrar elde etmek için plan yapmaktır.

Aras Aydın (Faruk Malik)

İsra’yı zorla karısı yapacak kadar takıntılı olan Faruk, genç kıza tecavüz eder ve İsra’dan bir oğlu olur.  Güçlü bir aileye sahip olan Faruk, İsra’nın elinden uçup gitmesine razı olmayacaktır.

Hülya Darcan Korel (Emsal Adabeyli)

Şüpheci ve merhametsiz bir kadın olan Emsal, eşi Mustafa Adabeyli öldükten sonra bu toprakların tek söz sahibidir. Yasemin’in oğlu Cihan ile evlenmesini isteyen Emsal,  İsra’nın adaya gelmesi ile ona düşman olur.

Hülya Şen (Şükran)

Yasemin’in annesi Şükran’ın tek hedefi kızı Yasemin’i Cihan ile evlendirmek ve adada söz sahibi olmaktır ancak İsra’nın gelişiyle hayali suya düşer. Hırslı ve doyumsuz kadın olan Şükran, İsra’nın düşmanlarından biridir.

Bülent Düzgünoğlu (Sefer)

Adabaeyli’in sahibi Mustafa’nın baba bir üvey kardeşidir. O da karısı gibi adada söz sahibi olmak için oğlu Metin’i Mustafa’nın kızı Cavidan ile kızı Yasemin’i de Adabeyli ailesinin veliahttı Cihan ile evlendirmek ister. Metin’i Cavidan ile evlendirir ancak İsra’nın gelişi onun da planlarını bozmuştur.

Toprak Sağlam (Cavidan)

Cihan’ın ablası Cavidan, kocası Metin’e körkütük aşıktır. Tam bir Adabeyli kızı olan annesi Emsal’ın adeta kopyasıdır. Kardeşi Cihan’ın Yasemin ile evlenmesini çok istemektedir.

Mert Yavuzcan (Metin)

Sefer ve Şükran’ın tek oğlu olan Metin, hırslı biridir. Tek isteği Adabeyli ailesine girmek ve o aileyi kontrol etmek olan Metin, kendisine körkütük Cavidan ile mecburi bir evlilik yapmıştır. Güzel rol yaparak bu amacını gizleyen Metin’in artık tek düşmanı İsra’dır.

Meltem Gülenç – Mahbube

İsra’nın dadısı olan Mahbube, İsra’yı öz kızı gibi büyütmüştür. Dengeleri değiştirebilecek en güçlü sır ise sadece ondadır.

Umut Kurt (Hasan Usta)

Balıkçılık ile uğraşan Hasan, Cihan’ın dert ortağı ve kan kardeşidir. Mütevazi hayatında kendi gerçeğiyle yüzleşmek için zorlu yollardan geçmesi gerekiyordur.

14-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar