Şeref Sözü 2. Bölüm izle

Şeref Sözü 2. Bölüm izle
Şeref Sözü 2. bölüm izle! 21 Ekim Çarşamba yeni bölümüyle ekrana gelen Şeref Sözü dizisinde neler olacak? Şeref Sözü son bölüm detayları haberimizde!

Show TV'nin sevilen dizisi Şeref Sözü 21 Ekim Çarşamba akşamı 2. Bölümüyle ekrana geldi. Sadakatsiz, Sen Çal Kapımı, Kuruluş Osman, Benim Adım Melek, Doğduğun Ev Kaderindir ve Güvercin gibi iddialı yapımların yayınlandığı gün ekrana gelen dizi ilk bölümüyle reytinglerde oldukça iyi sıralamada yer almayı başardı. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünü izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında Şeref Sözü 2. bölüm izle sorgusu gerçekleştiriyor. Dizinin yeni bölümüne aşağıdaki bağlantıdan direkt ulaşabilir yeni bölüm detaylarını haberimizin devamında inceleyebilirsiniz.

ŞEREF SÖZÜ 2. BÖLÜM İZLE

Şeref Sözü son bölüm izlemek için Show TV resmi internet sitesi www.showtv.com.tr'ı ziyaret edebilir veya yukarıdaki bağlantıya tıklayarak dizinin ilgili bölümüne erişebilirsiniz.

ŞEREF SÖZÜ SON BÖLÜM ÖZETİ

Geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelen Şeref Sözü dizisinde Cihan, İsra'nın ve bebeğinin hayatını kurtarmak için zorunlu bir evlilik yapmış, onları evlerine getirmişti. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar!

Şeref Sözü 2. bölüm izle; Adabeyli adasında herkes Cihan'ın düğününe katılmasını beklerken büyük bir şokla karşı karşıya kalıyorlar. Kolunda İsra ve bebeği ile adaya gelen Cihan'ın herkese İsra'yı 'karım' diyerek tanıtması adadakilere ve düğün davetlilerine büyük şok yaşatıyor.

Bu duruma en çok Yasemin'in ailesi Şükran ve Sefer tepki gösteriyor. Kızına yapılan yanlışın hesabını sormak isteyen baba Emsal'in de desteğini alamayınca çılgına dönüyor. Emsal adadakilere belli etmese de bu kararda Cihan'ın arkasında değildir. 

Düğün günü bir kez daha terkedilen Yasemin, Cihan'dan olan oğlu Mustafa'yı da alarak adayı terk eder. Tüm olanlardan İsra'yı sorumlu tutan ada halkının hikayesini öğrenmeye hiç niyeti yoktur. Emsal, İsra ve bebeği görmek istemediği için evin bodrumuna yerleştirir ancak buna en büyük tepkisi Cihan gösterecektir.

Cihan, Emsal'e İsra'yı kabul ettirebilecek mi? Yasemin intikamını nasıl alacak? Emsal, İsra'yı adadan göndermeyi başarabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası Şeref Sözü. 2 bölümünde yanıt bulacak.

Şeref Sözü her Çarşamba saat 20:00'da Show TV'de!

21-10-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar