Seren Serengil: Çocuk Reyonundan Giyiniyorum

Seren Serengil: Çocuk Reyonundan Giyiniyorum
Magazin ve sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden sunucu ve şarkıcı Seren Serengil’den flaş bir açıklama geldi. Ünlü isim çocuk reyonundan giyinmeye başladığını açıkladı!

Son zamanlarda peş peşe flaş açıklama ve haberlerle gündeme gelen ve magazin sayfalarında ve sosyal medyada ilk sıralarda yer alan ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil’den bir açıklama daha geldi. Bir gazeteye verdiği röportajda son zamanlarda yaşadığı pek ok olaya açıklık getiren ünlü isim özellikle sağlığı ile ilgili konularda açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz günlerde Mustafa Rahman Tohma ile evlilik kararı alan Seren Serengil gazeteye verdiği röportajda kilo kaybıyla ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Artık 24 neden elbisenin bile kendisine büyük geldiğini belirten Seren Serengil son alışverişini çocuk reyonundan yaptığını ve buradan kendisi için bir pantolon aldığını ifade etti.

34 Beden Büyük Geliyor!

Geçirdiği mide ameliyatı sonrası hızla kilo vermeye başlayan ve kilo kaybı durdurulamayan Seren Serengil’den yeni bir açıklama geldi. 46 kiloya kadar düşen ve kilo kaybını kontrol için haftanın üç günü hastanede serum tedavisi gören ve özel vitaminlerle beslenen Seren Serengil 52 kilo olma planının olduğunu ancak kilo kaybının durdurulamadığı için 46 kiloya kadar düştüğünü ifade etti. Daha önceki açıklamasında kilo vermeye devam etmesi durumunda yaza çıkamayacağını belirtmiş ve geri dönüşüm ameliyatı olması gerektiğini açıklamıştı. Şu an o ameliyata hazırlanan ünlü sunucu durumunu “son 2 ayda hızla zayıflamaya başladım. Şu an 34 beden bile büyük geliyor. En son çocuk reyonundan pantolon aldım” ifadeleriyle belirtti. Alkol ve sigara kullanmadığını da belirten ünlü isim en kötü huyunun su içememek olduğunu belirtti. 8 yaşındayken musluktan gelen paslı sudan iğrendiğini ve bir daha su içemediğini belirten Seren Serengil şimdiki kilo hedefinin 51 olduğunu belirtti.

Önceliğim Aşk Değil!

Şu sıralar evlilik kararı dolaysıyla oldukça gündem olan Seren Serengil evleneceği kişi olan Mustafa Rahman Tohma’nın kendisine aşık olduğunu belirterek “üstüme titriyor. Duyguları hep netti ama hiçbir zaman neni konuşarak, duygularını belli ederek hatta ima ederek bile rahatsız etmedi. Her kötü anımda, erkeğin halletmesi gereken işimde koştu. Bahçemde hiç oturmazdım, rahat rahat oturayım diye bahçemi yaptırdı. Bedenim iyileşsin diye her gün ilaçlarımı içirdi. Hastanelerde başımı bekledi. Ben de onu seviyorum, böyle bir insan sevilmez mi? Sadece ben aşka küstüm. Aşk artık ilk önceliğim değil. İlk önceliğim huzur, anlayış… Bunlar olmazsa aşk olsa da bitiyor. Oysa huzur ve anlayış olduğunda aşk sonradan da gelebilir. Bu sefer ezber bozdum kendimi dinlemeyeceğim” ifadelerini kullandı.

12-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar