Seren Serengil’e Şaşırtan Evlilik Teklifi

Seren Serengil’e Şaşırtan Evlilik Teklifi
Magazin ve sosyal medya dünyasının önde gelen isimlerinden olan Seren Serengil evlilik kararı aldığı Mustafa Rahman Tohma’dan sürpriz bir evlilik teklifi aldı.

Magazin ve sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan ve son zamanlarda yeniden evlenme kararı alan ve aynı zamanda sağlık sorunlarıyla uğraşan ünlü isim Seren Serengil bugünlerde oldukça keyifli anlar yaşıyor. Sağlık sorunlarıyla uğraşan ve zayıflamak için olduğu ameliyatlar sonrası 46 kiloya kadar düşen ve kilo kaybı durdurulamayan Seren Serengil yeniden kilo almak için doktorların uyarıları doğrultusunda hayatına devam ederken geçtiğimiz aylarda şok bir evlilik teklifi almış ve bu evlilik teklifine evet demişti. Uzun bir süredir birlikte yaşadığı arkadaşı Mustafa Rahman Tohma’dan aldığı evlilik teklifiyle uzun süre gündemde kalan ve mutluluğu her haline yansıyan ünlü isme evlenme teklif eden Mustafa Rahman Tohma’dan büyük bir sürpriz geldi.

Ayıcıklı Ve 500 Güllü Evlenme Teklifi!

Sağlık sorunları sebebiyle zor zamanlar geçiren ve bu zaman diliminde de iki yıldır arkadaşı olan ve her daim desteğini hissettiği Mustafa Rahman Tohma’dan evlenme teklifi alan ve bu teklife evet diyen seren Serengil geçtiğimiz günlerde büyük bir sürprizle daha karşılaştı. Mustafa Rahman Tohma yakın zamanda evleneceği ünlü ismin evinin kapısına 3,5 metre büyüklünde dev bir ayıcık, 500 adet gül, balonlar ve meşalelerle büyük bir sürpriz hazırladı ve evlenme teklifinde bulundu. Mustafa Rahman Tohma’nın bu büyük sürprizi karşısında adeta şok olan ünlü isim seren Serengil ise mutluluğunu gizleyemedi. Çok mutlu ve şaşkın olduğu gözlenen Seren Serengil ile Mustafa Rahman Tohma’nın pandemi sonrası yaz aylarında nikah masasına oturması bekleniyor.

5. Kez Nikah Masasına Oturacak

Bugünlerde yeniden evlilik hazırlığına giren ve yüzünde adeta gülücükler açan ünlü isim seren Serengil sağlık sorunlarının yanı sıra evlilik hazırlığıyla da ilgileniyor. Daha önce 2000 yılında Ozan Kaçmaz ile evlenen ancak iki yıl sonra boşanan Seren Serengil daha sonra şarkıcı Cengiz İmren ile evlenmiş ancak bu evlilikte üç yıl sonra bitmişti. Bu iki evliliğin ardından Seren Serengil şarkıcı Musa Aytun ile 2006 yılında evlenmiş 2010 yılında boşanarak daha sonra da Yaşar İpek’le evlenmiş ve 2018 yılında boşanmıştı. Ünlü ismin Mustafa Rahman Tohma ile yapacağı evlilik 5. Evliliği olacak.

10-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar