Okan Kurt’un Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı

Okan Kurt’un Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı
Star Tv'de yayınlanan Sabah Sabah Programının sunucularından Demet Akalın’ın eski eşi aynı evi paylaştığı işadamı Okan Kurt koronavirüse yakalandı.

Star Tv ekranlarında sabah kuşağında seyirciyle buluşan Sabah Sabah Programının iki sunucusundan biri olan ünlü isim Demet Akalın bugün yayında yer almadı. Bunun üzerine seyirciler demet Akalın’ın durumunu merak etmeye ve araştırmaya başladı. Programı tek başına sunan şarkıcı Alişan ise daha sonra yayında partneri demet Akalın’la ilgili bilgiyi paylaştı ve neden yayında olmadığını açıkladı. Ünlü isim partneri demet Akalın’ın aynı evi paylaştığı eski eşi olan Okan Kurt’un Covid – 19 testinin pozitif çıkmasından dolayı yayına katılamadığını ve Demet Akalın’ın da kendisini evde karantinaya aldığını duyurdu. Ünlü isim Demet Akalın’ın ve eski eşi Okan Kurt’un sağlık durumlarıyla ilgili bilgi de verdi.

Okan Kurt Koronavirüs Oldu Demet Akalın Yayına Çıkmadı!

Koronavirüs ne yazık ki tüm hızıyla devam ediyor. Alınan tedvirlere ve aşılamalara karşın virüs tamamen ortadan kalkmadı ve ne yazık ki insanları tehdit etmeye devam ediyor. Star Tv’nin sabah Sabah programının sunucularından Demet Akalın yayına çıkmayınca partneri Alişan neler olduğunu açıkladı. Alişan Demet Akalın’ın eski eşi olan ve Demet Akalın’la aynı evi paylaşan Okan Kurt’un koronavirüse yakalandığını duyurdu. Aynı evde yaşadıkları için Demet Akalın’ın da kendisini karantinaya aldığını duyuran Alişan beş gün sonra Demet Akalın’ın yayında olacağını belirtti. Alişan açıklamasında “Okan’ın testi pozitif. Durumu iyi, izole vaziyette. Demet de eşi olarak karantinada. Testini yaptırdı, şükür negatif. Beş gün izole olacak, pazartesi gününden itibaren bizimle. Benim testim de negatif” ifadelerini kullandı. Alişan koronavirüse yakalanan Okan Kurt’un ise sağlık durumunun iyi olduğunu ve karantinada olduğunu belirtti.

Okan Kurt Kimdir?

Okan Kurt 1982 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından mimarlık okuyan ve bir süre Amerika Birleşik Devleri’nde kalan Okan Kurt Türkiye’ye geldikten sonra iş hayatına girdi. 2012 yılında Demet Akalın’la evlenen Okan Kurt ve Demet Akalın çiftinin Hira adında bir kızları oldu. Zaman zaman ekranlarda da kliplerde ya da konuk oyuncu olarak filmlerde rol alan Okan Kurt’la Demet Akalın çifti 11 Eylül 2018 yılında boşandı ancak aynı evde yaşamaya devam etti.

10-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar