Serenay Sarıkaya 'Acıların Kadını Bergen' setine yeni kurallarla dönüyor!

Serenay Sarıkaya 'Acıların Kadını Bergen' setine yeni kurallarla dönüyor!
Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, koronavirüs salgını sonrası başlayan 'Acıların Kadını Bergen' setine gitmek için yeni kurallar belirledi. İşte Sarıkaya'nın Covid-19 kuralları!

Ekranların sevilen oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya çok istediği ve hayatının rolü olarak gördüğü 'Acıların Kadını Bergen' isimli sinema filmi için tekrar setlere dönecek. Koronavirüs (Covid- 19) salgını sebebiyle birçok dizi ve film seti çalışmalarına ara vermişti. 'Acıların Kadını Bergen' filmi de salgın sebebiyle askıya alınan projelerden biri olmuştu. Yeni normal hayata aşama aşama geçilmesiyle birlikte setlerde de hareketlilik başladı. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın ise sete gitmek için yeni kurallar belirlediği iddia edildi.

Sarıkaya 'Acıların Kadını Bergen' için hazırlanıyor!

'Acıların Kadını Bergen' filminde başrol oynayacak Seranay Sarıkaya, bu filme oldukça özenli bir şekilde hazırlanıyor. Milliyet gazetesinin haberine göre salgın döneminde evinde film için çalışmalara devam eden Sarıkaya'nın Bergen şarkılarına ise şan hocası ile çalıştığı belirtildi. Kostüm provaları yapan Sarıkaya'nın, kostüm danışmanlarıyla da sık sık bir araya geldiği ve birçok kostüm danışmanıyla çalıştığı öğrenildi. Türk Arabesk tarihinin önemli isimlerinden biri olan Bergen'le ilgili tüm detayları araştıran Sarıkaya'nın, Bergen'le ilgili haber, dergi, kitap gibi dökümaları da okuyor. Oldukça titiz bir hazırlık süreci geçiren Sarıkaya'nın setlerde de yeni kurallar istediği iddia edildi.

Serenay Sarıkaya sette neler yapılmasını istedi?

Sete çıkmaya hazırlanan 'Acıların Kadını Bergen' projesi ekibi için başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya yeni kurallar koydu. Milyonlarca insanın ölmesine sebep olan koronavirüs salgını herkesin hayatında değişiklikler meydana getirmişti. Setlerde de çeşitli temizlik ve hijyen çalışmaları yapılıyor. Sarıkaya ise 'Acıların Kadını Bergen' filminin setinde istediği kurallarla gündeme geldi. Sarıkaya, setteki herkesin düzenli olarak ateşinin ölçülmesini, herkesin maske kullanmasını istedi. Setin kalabalık olmasını istemeyen Sarıkaya ayrıca kostümlerin ve karavanın her gün dezenfekte edilmesini de talep etti. Merakla beklenen 'Acıların Kadını Bergen' filmi ve Serenay Sarıkaya'nın performansı ise oldukça merak ediliyor. Sarıkaya alacağı yeni sağlık önlemleriyle sete gitmeyi planlarken, yaptığı hazırlıklar ise projeye çok emek harcadığını gösteriyor.

02-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar