Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz gizlice evlendi mi?

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz gizlice evlendi mi?
Magazin dünyası şokta. Herkes şimdi soruyor, fırtınalı aşklarıyla haberlere konu olan Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz gizlice evlendi mi?

Son günlerin tartışmalı ismi Cem Yılmaz yine gündem olmayı başardı. Magazin dünyası şokta. Herkes şimdi soruyor, fırtınalı aşklarıyla haberlere konu olan Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz gizlice evlendi mi? Defne Samyeli ile ayrıldıktan sonra hemen kendisine arkadaş bulan Cem Yılmaz sonunda itiraf etti. Kendisinden 18 yaş küçük olan Serenay Sarıkaya ile gün geçiren ve tatile çıkan Cem Yılmaz, hakkında çıkan evlilik haberleriyle ilgili konuştu. Şimdi detaylar.

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz gizlice evlendi mi?

Evinden çıkarken magazincilere yakalanan Cem Ylmaz nihayet ağzındaki baklayı çıkardı. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programı muhabirine konuşan Cem Yılmaz, uzun zamandır çıkan dedikodulara ilk ağızdan cevap vermiş oldu. Samimi açıklamalarla ağızları açık bıraktan Cem Ylmaz kendisine zatılan mikrofonlara evlendiklerini söyledi.

Evet Evlendik!

Serenay Sarıkaya ile tatile giden ve kaçamak davranan Cem Yılmaz bu sefer magazincilerden kaçamadı. Evinin önünde kısa bir açıklama yapmak zorunda kalan usta komedyen dedikoduları doğruladı. Serenay Sarıkaya ile yaz aylarında nikah masasına oturacak olan Cem Yılmaz, evlilik sorusunu soranlara iki kelimeyle net bir cevap verdi. Canltv olarak bu cevabı aynen paylaşıyoruz. "Evet, evlendik"

"Baba olmak için evlenecek!"

Hakkında çıkan dedikodulara ilk ağızdan cevap veren Cem Yılmaz, kısa ama net cevabıyla Serenay Sarıkaya ile evlendiğini doğruladı. Geçenlerde Kanal D programı 2. Sayfa sunucularına ulaşan biri Cem Yılmaz'ın ikinci kez baba olmak istediğini vurgulamıştı. Bu kişi sırf baba olmak için Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz'ın yıldırım nikahı kıyacağını da ileri sürmüştü. Şu dakikaya kadar elimize yıldırım nikahıyla alakalı net bir bilgi ulaşmadı. Canlitv olarak konu ile ilgili gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

Cem Yılmaz Kimdir?

1973 İstanbul doğumlu Cem Yılmaz Sinema oyuncusu, yönetmen, karikatürist ve komedyendir. Mizah dergisi Leman Dergisinde karikatür çizerek sanat hayatına başladı. 1995 yılında leman Kültür'de başladığı stand-up gösterileriyle bir anda meşhur oldu.Beşiktaş Kültür Merkezi“nde sahne alarak 1200’ün üstünde gösteriye çıktı. Yurt dışında da sahne alan oyuncu, “Herşey Çok Güzel Olacak” filmiyle sinema sektörüne de el attı. Özllikle Reklam dünyasında adını duyuran Cem Yılmaz halen Mavi Jeans, iş Bankası, Doritos, Opet ve Türk Telekom gibi markaların reklam yüzüdür.

Ödülleri:

Kristal Elma, (2 kere)

Gösterileri :

1999 : Milenyum

1999-2001: Bir Tat Bir Doku (Tek Kişilik Gösteri)

2001-2008: CMYLMZ (Tek Kişilik Gösteri)

2010 : CMYLMZ Soru & Cevap

2011 : CM101MMXI – FUNDAMENTALS

21-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar