Serenay Sarıkaya neden yaşça büyüklerle ilgilendiğini açıkladı

Serenay Sarıkaya neden yaşça büyüklerle ilgilendiğini açıkladı
Kendisinden yaşça Cem Yılmaz ve işdamı Haldun Demirhisar'la görüntülenen Serenay Sarıkaya, gündemden düşmeyen özel hayatı hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.

Cem Yılmaz ve Bergen olaylarıyla ismi sık sık sosyal medyaya düşen Serenay Sarıkaya neden yaşça büyüklerle ilgilendiğini açıkladı. Aşkları ve çabuk biten ilişkileri nedeniyle gündeme gelen ünlü oyuncu ve şarkıcı, samimi bir itirafta bulundu. Hayranalrı Serenay Sarıkaya’dan gelen çarpıcı itirafı merak edip soruyor. Serenay Sarıkaya neden hep yaşça büyüklerle birlikte? Şimdi detaylar

Serenay Sarıkaya neden yaşça büyüklerle ilgilendiğini açıkladı

Cem Yılmaz’dan ayrılan ve 2 yıllık projesi Bergen projesinden de vazgeçen Serenay Sarıkaya, Yüzü olduğu bir jean markasının tanıtımı için Elle dergisine konuk oldu ve samimi açıklamalarda bulundu. Elle dergisine verdiği röportajda neden kendisinden yaşça büyük insanlarla beraber olduğunu anlattı.

Hayatıma birisinin girmesine hazır değilim

Kendisinden 18 yaş büyük Cem Yılmaz ile ilişkisini bitireen, ardından işadamı Haldun Demirhisar'la görüntülenen Serenay Sarıkaya, gündemden düşmeyen özel hayatı hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu. Genç oyuncu “Arkadaşların neden senden yaşça büyük? sorusuna bakın nasıl cevap verdi: “Öğrenmeye meraklı olduğumdan. Bir de galiba yaşanmışlığı ve tecrübesi olan, karakterleri oturmuş, dolayısıyla daha temiz, enerjili insanlara çekiliyorum.” 

Karakteri oturmuş insanları tercih ediyorum

Elle dergisindeki röportajında kendisine sorulan “Hayatında birisi var mı?” sorusuna “Hayatıma birisinin girmesine hazır değilim” itirafında bulunan Sarıkaya sözlerini şöyle devam ettirdi: “ Yaşanmışlığı ve tecrübesi olan, karakterleri oturmuş, dolayısıyla daha temiz, enerjili insanlara çekiliyorum."

Serenay Sarıkaya Kimdir?

1991 Ankara doğan güzel ve genç oyuncu Serenay Sarıkaya lise öğrencisiyken Çek Cumhuriyeti'nde katıldığı bir güzellik yarışmasına katıldı ve jüri özel ödülü aldı. Oyunculuk kariyerine “Şaşkın” adlı sinema filmiyle başlayan Sarıkaya, 2010 Miss Turkey yarışmasında ikinci oldu. Reklam filmlerinin aranan yüzü olan ünlü oyuncu, son zamanlarda şarkıcılığa da el attı. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçilen oyuncu, Altın Kelebek Ödülüne iki kez layık görüldü. 

Rol Aldığı Sinema Filmleri

2006 Şaşkın

2008 Plajda

2013 Behzat Ç. Ankara Yanıyor 

2016 İkimizin Yerine 

2020 Bergen: Acıların Kadını Bergen

Rol Aldığı Dizileri:

2008 Peri Masalı 

2008 Limon Ağacı 

2008 - 2010 Adanalı 

2010 - 2013 Lale Devri

2013 - 2015 Medcezir 

07-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar