Serap Paköz yaptırdığı estetikle ilgili yoruma çok kızdı

Serap Paköz yaptırdığı estetikle ilgili yoruma çok kızdı
Programcı Serap Paköz estetik yaptırdıktan sonra sosyal medyadan paylaşım yaptı. Serap Paköz yaptırdığı estetikle ilgili yorumlara çok kızdı. Bakın Peköz'ü kızdıran o sözler neydi?

Magazin dünyasında estetik yaptıran ünlüler sık sık haber oluyor. Bu kez estetik operasyonla gündeme gelen kişi ünlü televizyon programcısı Serap Paköz oldu. Star Tv'de yayınlanan Gerçeğin Peşinde programının sunucusu Serap Paköz program sezon tatiline girer girmez estetik operasyon yaptırdı. Ünlü programcı ve şarkıcı Seda Sayan'ın doktoruna giden Paköz, sosyal medya hesabından son halini paylaştı. Yüzünde sargılar olan fotoğrafını paylaşan Paköz'e çok sayıda beğeni ve yorum yağdı. İyi dileklerin yanında olumsuz yorumlar da yapılırken Paköz bir yoruma çok sinirlendi.

Serap Paköz'ü sinirlendiren 'beleş' yorumu

Ünlü programcı Serap Paköz, 'Fransız Askısı' adı verilen estetik operasyon yaptırdı. Seda Sayan'ın doktorana yaptırdığı operasyonu paylaşan Paköz sosyal medyadan gelen bir yoruma çok kızdı. Bir takipçisi Serap Paköz'ün estetik sonrası paylaşımına, "Estetiğin bile reklamını yapıyorsunuz. Hayatınız beleş..." yorumunu yaptı. Bu sözlere oldukça sinirlenen Paköz, "Ben, 'Kızım, işçinin alnının teri kurumadan, parasını ödeyeceksin' diyen bir babanın kızıyım. Bu öğretiyle büyüdüm. Beleşçilik kitabımda yazmadı, yazmaz da. Merak edenler için faturamı da koyabilirim ama o görgüsüzlük de bana göre değil! Sevgilerimle..." ifadelerini kullandı. Serap Paköz'ün takipçisine verdiği cevap o sözlere çok sinirlendiğini ortaya koydu.

Serap Paköz: Benim neyim eksik ki...

Ünlü programcı Seda Sayan da bir süre önce Fransız Askısı yönetimi ile yüzüne müdehalelerde bulunmuştu. Bu kez Serap Paköz de aynı yöntemle estetik operasyon geçirdi. Paylaşımında Seda Sayan'dan da söz eden Paköz, "Benim neyim eksik ki…" şeklinde ifadeyle paylaşım yapmıştı. Serap Paköz operasyon sonrası bantlı yüzünü paylaşmış ve şu ifadeleri kullanmıştı; "Benim neyim eksik ki... Biraz toparladı Cem beni, Fransız askı yaptı. Daha bir saat oldu. Aşırı şiş... Siz bir de bir hafta sonra görün... Ellerine sağlık Cem'ciğim... Sevgili Seda Sayan, Miami'den aradı Cem'i…" Son dönemin en moda estetik operasyonu Fransız Askısı. Birçok ünlü isim de bu yöntemle yüzündeki sarkmaları toplatıp, gergin bir duruşa sahip oluyor.

07-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar