Serenay Sarıkaya O Ses Türkiye’ye katıldı! İşte Serenay ve İsyan şarkısı!

Serenay Sarıkaya O Ses Türkiye’ye katıldı! İşte Serenay ve İsyan şarkısı!
Güzelliği ile tüm Türkiye'nin beğenisini toplayan genç oyuncu Serenay Sarıkaya, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programındaki performansı ile göz doldurdu.

Yılbaşına sayılı günler kala televizyon dünyası Yılbaşı Özel program akışlarını yayınlamaya başladı. Yılbaşı denince ilk akla gelenlerden biri de TV8 ekranlarının vazgeçilmez programı O Ses Türkiye'nin Yılbaşı özel programı oluyor. TV8 bu yılbaşında da ekranları şenlendirmeye geliyor. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında birbirinden başarılı ve sevilen ünlü isimler yer alacak. Bunlardan biri de Türkiye'nin en güzel kadınları arasında yer alan Serenay Sarıkaya oldu. Serenay Sarıkaya, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında gösterdiği muhteşem performans ile izleyicileri büyülemeye geliyor. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı 31 Aralık Salı akşamı TV8 ekranlarında olacak..

SERENAY SARIKAYA'DAN O SES TÜRKİYE SÜPRİZİ

Yılbaşı gecesini evde geçiren vatandaşlar her sene olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı ile evlerinde eğlencenin dibine vuracak. Ünlü isimlerin yer aldığı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programda, şarkılarla eğlenen izleyiciler yeni yıla da O Ses Türkiye ile giriş yapacak. Programda yer alacak ünlü isimlerden biriside güzelliği ile göz dolduran Serenay Sarıkaya oldu. Alice müzikali ile sahnelerde yer alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, hem mini elbisesi ile gözlere hitap edecek hem de sesiyle kulakların pasını silecek. O Ses Türkiye yılbaşı özel programından fotoğraflar ve videolar sosyal medyaya sızdı. Serenay Sarıkaya’nın İsyan isimli şarkıyı seslendirdiği anlar hayranları tarafından büyük beğeni topladı. Peki TV8 ekranlarının yılbaşı yayın akışı listesinde neler var?

TV8 2020 yılbaşı (yayın akışı) programı

TV8 ekranlarında her yılbaşı olduğu gibi bu yılbaşında da O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının çekimleri yapıldı.  O Ses Türkiye yılbaşı özel programı ile yılbaşı akşamında sizlerle olacak.

Geçen yıl ekranlara gelen O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına Demet Özdemir, Can Yaman, Bensu Soral, Aslıhan Gürbüz, Caner Cindoruk, Beren Gökyıldız, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Hazer Amani, Enis Arıkan, Doğu Demirkol, Tarık Ünlüoğlu, Aydemir Akbaş ve Ezgi Eyüboğlu gibi birbirinden önemli ve başarılı isimler yer almıştı. Bakalım bu sene hangi ünlü isimler programa katılacak.

24-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar