Serenay Sarıkaya Yasak Elma’ya mı Dahil Oluyor?

Serenay Sarıkaya Yasak Elma’ya mı Dahil Oluyor?
Yasak Elma’ya bomba bir isim dahil oluyor. Gelen haberlere göre Fox Tv’nin başarılı dizisi Yasak Elma güzel ve başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya ile anlaşmak üzere. İşte detaylar!

Üç sezondur Fox Tv’de pazartesi akşamları ekrana gelen ve seyircinin ilgiyle takip ettiği dizilerden olan Yasak Elma her bölüm reytingini yükseltmeye devam ediyor. Sezon başında düşen reytingler özellikle son bölümlerde hikayenin değişmesi ve yeni karakterlerin diziye dahil olmasıyla birlikte yeniden yükselişe geçti. Diziye yeni katılan oyuncularla birlikte yeni hikayelerin başlaması ve özellikle Yıldız, Ender ve Şahika gibi karakterler arasındaki entrika dolu ilişkilere yeni oyuncuların dahil olması ve bu oyunun içinde Talat Bulut’un canlandırdığı Halit Argun’un da dahil olmasıyla Yasak elma seyirciyi heyecanlandıran bölümlerle ekrana gelmeye başladı. Dizinin dördüncü sezonda da devam kararı almasının ardından yeni hikayelere ek olarak yeni karakterlerde diziye dahil olmaya başladı. Yeni sezon için şimdiden hazırlık yapan dizi bomba bir karakterle de görüşmelere başladı. Kulislerde konuşulanlara göre son zamanların en gözde oyuncularından Serenay Sarıkaya Yasak Elma’ya dahil oluyor. İşte detaylar!

Yasak Elma’da Serenay Sarıkaya Bombası!

Medyapım imzalı ekranların en entrika dolu dizisi Yasak Elma son bölümlerde yeni oyuncularla kadrosunu iyice güçlendirmeye başladı. Yeni sezona hazırlığı şimdiden yapmaya başlayan ve hikaye olarak da seyirciyi şimdiden hazırlamak isteyen dizi son olarak Can Nergis ve Gökhan Alkan’ı kadrosuna katmıştı. Yeni bir hikaye başlatan Yasak elma’ya son olarak bomba bir ismin dahil olacağı iddiaları ise kulislerde konuşulmaya başlandı. Diziye katılacağı iddia edilen güzel ve başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya’nın Yasak Elma’nın yapımcısıyla görüşmeler yaptığı iddia edildi.

f

Yasak Elma Tam Gaz Devam!

Fox Tv’nin en çok seyredilen yapımlarından Yasak Elma üç sezondur kanalın Pazartesi akşamlarını emanet ettiği güçlü bir yapım. Talat Bulut, Şevval sam, Eda Ece, Barış Kılıç, Nesrin Cavadzade gibi usta isimleri bünyesinde toplayan dizi son olarak yeni hikayelerle birlikte yeni karakterleri de bünyesine katmaya başladı. Son iddia ise dizinin seyirci kitlesinde adeta sevinç çığlıkları attırdı. Diziye katılacağı iddia edilen ve yapımcıyla görüşmeler yaptığı konuşulan Serenay Sarıkaya ismi bir anda gündeme bomba gibi düştü. Dizinin izleyicilerinin olursa harika olur diyerek yorumlar yaptığı Serenay Sarıkaya’nın ise yapımcıyla görüşmelere devam ettiği ve diziye konuk oyuncu ya da daimi oyuncu olarak katılacağı konuşuluyor. Konuyla ilgili gelişmelerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.

24-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar