Serenay Sarıkaya yeni projesinin çekim hazırlıklarına başladı!

Serenay Sarıkaya yeni projesinin çekim hazırlıklarına başladı!
Televizyon dünyasının adından çokça söz ettiren güzel oyuncusu Serenay Sarıkaya yeni projesi için hazırlıklara başladı. İşte Serenay Sarıkaya'nın yeni projesi..

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Serenay Sarıkaya, uzun süredir beklenen sinema projesi için kollarını sıvadı. Tam iki yıldır çekilmesi beklenen sinema filmi için çekim hazırlıklarına başlandı. İşte acıların kadını Bergen'e hayat verecek olan Serenay Sarıkaya'nın yeni sinema projesi heyecanı..

SERENAY SARIKAYA, BERGEN OLUYOR

Türk sinema tarihine 'Acıların Kadını Bergen' olarak damgasını vuran sanatçı Bergen'in hayatını konu alan sinema projesi yaklaşık iki yıldır çekilmesi bekleniyordu. Çekilmesi beklenirken projenin askıya alınması herkesi şoke etmiştir. Bu haberin ardından Bergen'i canlandıracak olan Serenay Sarıkaya, yeniden haziran ayında sete çıkacaklarını ifade etti. Senaryosu hazırlanan sinema projesinden ilk eline ulaşan senaryoyu beğenmediği ve bunun için metinde değişiklik yaptı. Senaryosu değiştirilen projede büyük bir ilerlemer kaydettiklerini de değindi. Serenay Sarıkaya son derece büyük bir heyecanlı beklediği bir tek bu projenin bu olduğunu söyledi. Genç ve güzel oyuncu, partner için arayışları için çalışmaları tam gaz devam ettiğini de ifade etti.

Serenay Sarıkaya yeni sinema projesi için son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan ‘İstanbullu Gelin’ dizisinde rol alan usta oyuncu İpek Bilgin’den oyunculuk dersleri almaya başladı. Hem sesi hem de güzelliği ile adından söz ettiren yetenekli oyuncu Serenay Sarıkaya, Bergen’in yüzündeki kezzap yanığı için profesyonel ekiple çalışacaklarını söyledi. Hatta bundan aylarca önce Bergen'in hayatını konu alan projenin iptal edildiği haberleri de böylece yalanlanmış oldu. Büyük bir heyecanla beklenen sinema filminin gelecek Haziran ayında gişede olacağı ifade ediliyor.

SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1991 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Küçük yaşlarda güzellik yarışmalarına katılıp derecelerle ayrılmıştır. 2008 yılında 16 yaşındayken "plajda" adlı filmde rol alan Sarıkaya, aynı yıl içinde Peri Masalı ve Limon Ağacı dizilerinde başrol oynamıştır. Sonrasında "Adanalı" dizisinde rol alan Sarıkaya tanınmaya bu diziyle başlamıştır. 2010 yılında "Lale Devri" dizisinde Yeşim karakteriyle popülerliğini artırmıştır. 2013 yılında ise Medcezir dizisinde Mira karakterine hayat vererek Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşmıştır. Daha sonra yazar Azra Kohen'in Fi Çi Pi serisinden uyarlanan dizi Fi'de Ozan Güven, Mehmet Günsur, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi ile oynamıştır. Serenay Sarıkaya son olarak Alice Müzikalinde baş karakter Alice'i üstlenerek gündeme gelmiştir. 

20-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar