Serenay Sarıkaya’dan Dikkat Çeken Cem Yılmaz Paylaşımı!

Serenay Sarıkaya’dan Dikkat Çeken Cem Yılmaz Paylaşımı!
Çiçeği burnunda çift Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz ilişkisi tam gaz devam ediyor. Çift bu sefer okey oynarkenki halleri haber oldu. İşte ayrıntılar!

Bu senenin hiç şüphesiz en çok konuşulan çifti oldu cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ikilisi. Önce birlikteler mi değiller mi derken daha sonra birlikte bir kara fotoğrafları için uğraştırdılar ve peşlerinden koşturdular magazin basınını. Sonunda her zaman olduğu gibi magazin basını galip geldi ve çiftin beklenen o tek kare fotoğrafı Yunanistan’da çekildi. Ardından her şey çorap söküğü gibi geldi. Çift birlikte olduklarını itiraf ettiler ve her yerde birlikte görüntülenmeye başladılar. Daha sonra da aynı evi paylaşmak için bir araya geldiler. Ama ne olursa olsun magazin basını ve soysala medyada en çok konuşulan çift olmayı başardılar. Şimdilerde gözlerden ırak karantina günlerini birlikte kaldıkları evde yaşayan çift son paylaşımlarıyla takipçilerinden binlerce yorum ve beğeni aldılar. Çift mutlu oldukları her halinden belli olan paylaşımla yine gündem olmayı başardılar. İşte Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz’a dair o paylaşım.

Çift Okeyi Alnına Yapıştırdı!

Koronavirüs sebebiyle evde geçirilen karantina günlerini eğlenceli hale getirmeye çalışan herkes gibi onlarda bu günleri neşeli ve eğlenceli yaşamaya çalışıyorlar. Çiçeği burnunda çift Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya karantina günlerini pek çok ünlünün aksine sessiz sedası yaşamaya gayret ediyor. Ancak Serenay Sarıkaya’nın sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğraf çiftin bu sessizliğini bozdu. Cem Yılmaz ile yakın arkadaş oldukları bilinen Cem Yılmaz’ın Ozan Güven’in evinde okey oynadıkları ortaya çıkınca Cem Yılmaz’ın partnerinin kim olduğu merak edilmişti. Bu merak Serenay Sarıkaya’nın bugün yaptığı paylaşımla cevap bulmuş oldu. Serenay Sarıkaya paylaşımında alnına çift okey taşını yapıştırmış olarak görüldüğü fotoğrafının altına “İki tane okey elden geldi diye alnıma gururla yapıştırdığıma bakmayın, bir türlü yenemedik şu çifti, Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz 4 – 0bir daha ki karşılaşmada bu zincir kırılacak” notunu düştü. Böylece cem Yılmaz’ın partnerinin Serenay Sarıkaya olduğu ortaya çıkmış oldu.

23 Nisan Paylaşımı!

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti son zamanlarda sosyal medya hesaplarından birbirinin paylaşımlarına yorum yapıyor ya da beğeniyor. Bu durum son olarak Cem Yılmaz’ın 23 Nisan paylaşımı üzerinden yaşandı. 23 Nisan mesajında Türk Bayrağı resmi paylaşan Cem Yılmaz’ın bu paylaşımına Serenay Sarıkaya “iyi ki varsın” notunu düşerek beğenmişti. Çiftin ileri ki zamanlarda neler yapacağı ise merakla beklenmiyor.

25-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar