Serenay Sarıkaya’dan şarkıcılık açıklaması!

Serenay Sarıkaya’dan şarkıcılık açıklaması!
Şarkıcılık kariyeri olmayan ünlülerin performans sergilediği O Ses Türkiye yılbaşı akşamında sahneye çıkan Serenay Sarıkaya’dan şarkıcılık açıklaması...

Şarkıcılık kariyeri olmayan ünlülerin performans sergilediği O Ses Türkiye yılbaşı akşamında sahneye çıkan Serenay Sarıkaya’dan şarkıcılık açıklaması geldi. Oyunculuğu ile adından sık sık bahsettiren genç yıldız bu sefer, sesiyle de hayranlarını sevindirdi. O Ses Türkiye’deki performansıyla Hadise’ye şampiyonluk kazandıran Serenay Sarıkaya şarkıcılık konusunda ne dedi? Hayranalrını heyecanlandıran genç yıldız şarkı da söyleyecek mi, haberimizde.

Serenay Sarıkaya’dan şarkıcılık açıklaması!

Genç yaşına rağmen oyunculuğu ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Serenay Sarıkaya, şarkıcılık kariyeri olmasa da sesinin güzelliğiyle de biliniyor. Şarkıcı olmadığı halde Tv8'de yayınlanan O Ses Türkiye 2020 yılbaşı özel programında güçlü bir performans göstererek bütün jüri üyelerini döndürecn oyuncu, sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri olmayı başardı.

'O Ses Türkiye Yılbaşı Özel' programında sahne alan Sarıkaya, yoğun istek üzerine "Duy beni" “İsyan” ve “Dayan Yüreğim” adlı şarkılarla jüri karşısına çıktı. Stüdyodaki izleyicilerden yoğun ir tezahürat gören oyuncu performansıyla seçtiği isim olan Hadise'ye şampiyonluk getirdi. Bir soru üzerine “Ne yapayım, şarkı söylemeden duramıyorum” diyen Serenay Sarıkaya öyle görünüyor ki şarkıcılık kariyerine başlamış oldu. 2016 yılında bir galada yaptığ açıklamada Serenay Sarıkaya albüm düşünmediğini, şarkıcılığın hayal ettiği bir meslek olmadığını belirtmişti. Aradan geçen 4 yıl sonra kararını değiştirip şarkıcılık kariyerine start veren Serenay Sarılaya’ya Canlitv platformu olarak başarılar diliyoruz.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

1991 Ankara doğumlu oyuncu, 15 yaşında katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü aldı. Şaşkın ve Plajda adlı sinema filimleriyle oyunculuk kariyerine adım atan genç oyuncu, Sinan Çetin'in Peri Masalı (2008) dizisinde yer alarak dizi oyunculuğuna başladı. Katıldığı bir güzellik yarışmasında 2. Olan oyuncu, Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı. Dizi ve sinema filmlerinde rol almasından sonra reklam filmlerinin aranan yüzü olan Serenay Sarıkaya, halen bazı markalarının reklam yüzüdür. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçilen güzel oyuncu, iki Altın Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

Filmleri ve dizileri :

2013 - Medcezir (Dizi)

2013 - Behzat Ç. Ankara Yanıyor (Film)

2010-2012 - Lale Devri (Dizi)

2010-2011 - Yer Gök Aşk (Dizi)

2008-2010 - Adanalı (Dizi)

2008 - Limon Ağacı (Dizi)

2008 - Peri Masalı (Dizi)

2008 - Plajda (Film)

2008- Şaşkın (Film)

05-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar