Serenay Sarıkaya'nın rol arkadaşı belli oldu

Serenay Sarıkaya'nın rol arkadaşı belli oldu
Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın yeni projesi merakla bekleniyor. Serenay Sarıkaya'nın Şahmeran dizisindeki rol arkadaşı belli oldu. Şahmeran kadrosuna hangi oyuncu katıldı?

Ekranların başarılı isimlerinden biri olan Serenay Sarıkaya'nın yeni projesi hayranları tarafından merakla bekleniyor. Uzun süredir ekranda olmayan Serenay Sarıkaya Netflix'le anlaşma sağlamıştı. Netflix projelerinden birçoğunda olmayı kabul etmeyen Sarıkaya kararını vermiş ve Şahmeran dizisinde başrol olmayı kabul etmişti. Birçok ünlü ismin kadrosunda olması beklenen Şahmeran dizisini yakında çekimlerine başlanacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Serenay Sarıkaya'nın Şahmeran dizisindeki rol arkadaşlarından biri de Mert Ramazan Demir olacak.

Serenay Sarıkaya'lı Şahmeran dizisinde hangi oyuncular var?

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya Netflix'de yayınlanan Pera Palas ve Klüb gibi dizilerden teklif almıştı fakat bu rolleri kabul etmemişti. Sarıkaya Tims&B'nin yapımını üstlendiği Şahmeran dizisinde rol alacak. Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan Sarıkaya'lı Şahmeran dizisi bu nedenle oldukça merak ediliyor. Pınar Bulut tarafından yazılan Şahmeran dizisi için son dönemin başarılı oyuncularından Burak Deniz'e de teklif götürüldü. Umur Turagay'ın yönetmen koltuğunda olduğu Şahmeran ekibi Eylül ayında sete çıkmayı planlıyor. Serenay Sarıkaya, Burak Deniz, Mert Ramazan Demir'in olacağı Şahmeran dizisi kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Şahmeran dizisi için cast çalışmaları devam ediyor.

7

Şahmeran dizisinin konusu nedir?

Netflix için çekilmeye başlanacak Şahmeran dizisi sıra dışı bir senaryoya sahip. Pınar Bulut'un yazdığı Şahmeran dizisinde 400 yaşında ve aslında yılan olan üniversitelilerin hikayesi anlatılacak. Bu gençler yılan oldukları belli olmasın diye lens takarak rol alan karakterler olacak. Serenay Sarıkaya 2nın başrolde olduğu dizide iki isimle daha anlaşma sağlanırken aslında yılan olan karakterleri canlandıracak isimler de merak ediliyor.

Ramazan Mert Demir bu grubun öne çıkan karakterlerinden biri olacak. Fantastik bir dizi projesi olan Şahmeran'da başka hangi oyuncuların olacağı ise merak ediliyor. Uzun süredir hazırlıkları devam eden Şahmeran dizisinin Eylül ayında Adana'da çekimlerine başlanacak. Ramazan Mert Demir daha önce de Adana'da çekilen UFO Filmi'nde rol almıştı. Şahmeran dizisinin de çekimleri Adana'da yapılacak.

17-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar