Gülben Ergen ve Seda Sayan’ın Bodrum Buluşması

Gülben Ergen ve Seda Sayan’ın Bodrum Buluşması
Magazin dünyasının ünlü isimlerinden olan Seda Sayan ve Gülben Ergen Bodrum’da tatil yaparken bir araya geldi ve tekneyle denize açıldı.

Yaz aylarının gelmesi ve sıcakların artmasıyla pek çok ünlü kendini deniz kıyılarına, sahillere yada kendilerine göre güzel buldukları yerlere attılar. Bu alanda özellikle tercih edilen yerlerin başında ise Muğla’nın Bodrum ilçesi geliyor. Yaz aylarında nüfusu milyona yaklaşan ve hemen herkesin kendine göre bir tatil yapacağı yer olan Bodrum’da ünlü isimlerde sıklıkla tatil yapıyor. Denizi ve kumsalıyla ünlüleri kendisine çeken Bodrum’da bugün iki ünlü bir araya eldi. Yakında Star Tv ekranlarında sabah kuşağı programına başlayacak olan ünlü isim Seda Sayan ile ünlü şarkıcı Gülben Ergen’in buluşması magazin basını ve sosyal medyada olay oldu. Sosyal medya hesaplarından bu buluşmayı takipçileriyle paylaşan iki ünlü isim Bodrum’da tekneyle açılarak keyifli anlar yaşadılar.

İkisi Bir Arada

Ünlü isim Gülben Ergen bu sıralar çocuklarıyla Bodrum’da tatilde. Tekneyle sık sık denize açılan ve yazın tadını çıkaran ünlü isim bugün yine kendisi gibi Bodrum’da tatil yapan ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan’la bir araya geldi. İkili aynı tekneyle açılırken bu yaşadıkları anı takipçileriyle paylaştılar. Sosyal medya hesaplarından ayrı ayrı paylaştıkları mesajlarda iki isim hem gündemle ilgili mesaj yolladılar hem de birbirlerine sevgilerini dile getirdiler. Bodrum’da tekneyle açılan iki ünlü isim bu anı paylaşırken Gülben Ergen “Biz bir buluşuruz, bir masaya yatırırız alemi cihan yanar. Kulakları çınlayanlar el kaldırsın” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan’da kendi sosyal medya hesabından bu paylaşımı etiketleyerek “arkadaş, can, bir tanem” ifadelerini kullandı. Tekneyle açıldıkları anların fotoğraflarını da paylaşan ikiliye takipçilerinden çok sayıda yorum ve beğeni geldi.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programı Yakında Başlıyor

Şu sıralar tatilde olan ünlü isim Seda Sayan’ın Star Tv ekranlarında yayınlanacak ve hafta içi her sabah seyirciyle buluşacak olan programı Sabahın Sultanı Seda Sayan ise tanıtım fragmanları Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlandı. Yakında ibaresiyle yayınlanan tanıtımlar şimdiden seyirciyi heyecanlandırmaya başladı. Müzik, magazin, eğlence ve değişik türden sohbetlerin yapılacağı programın Ağustos ayı içinde Star Tv’de seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

 

17-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar