Show Tv’nin Yaz Dizisi Cam Tavanlar Final Kararı Aldı

Show Tv’nin Yaz Dizisi Cam Tavanlar Final Kararı Aldı
Show Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan ve yaz dizileri arasında en iddialılardan biri olan Cam Tavanlar ne yazık ki reyting savaşlarını kaybetti.

Televizyon kanallarının büyük umutlarla ve emeklerle yayına hazırladığı yaz dizileri ne yazık ki bu sene umulanı veremedi. Seyirciler hemen hemen hep aynı konsepte sahip yaz dizilerini bu sene fazla seyretmedi ve bu da reytinglere yansıdı. Aralarında yine bazı diziler öne çıksa da geçetiiğmiz sezonlardaki gibi büyük çıkış yapan dizi ne yazık ki olmadı. Bu durum yapım şirketlerini de hayal kırıklığına uğrattı. Özellikle büyük bir emek ve beklentiyle yayın hayatına başlayan ve Show Tv ekranlarında seyriyle buluşan Cam Tavanlar ne yazık ki beklentilerin çok altında kaldı. Bu durum kanalı ve yapım şirketini dizi için radikal bir karar almaya itti ve dizinin final yapmasına karar verildi. Yaz sezonunun dışında gelecek sezonda ekrana gelmesi beklenen Cam Tavanlar böylece yaz dizileri arasında ilk final kararı alan yapım oldu.

Bekleneni Veremedi

Bu yaz ekranlara pek çok yaz dizisi geldi. Dizilerin hemen hemen hepsi gençlere hitap eden konseptlerde olurken seyirci ne yazık ki bu sezon bu dizilere fazla pirim vermedi. Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan ve OJO Pictures tarafından hazırlanan sezonun iddialı yapımı Cam Tavanlar ise ne yazık ki bu rekabette yapımcısını ve kanalını üzdü. Oyuncu kadrosunda Çukur’da dört sezon boyunca rol alan genç ve başarılı oyuncu Kubilay Aka ile güzel oyuncu Bensu Soral’in yer aldığı dizi iş dünyasında tırnaklarıyla bir yere gelmeye çalışan genç bir kadının bu dünyada ayakta kalabilmek için verdiği mücadeleyi ele aldı. Dizi ne yazık ki yayınlandığı gün seyirciye ulaşamadı ve reytinglerde çok gerilerde kaldı. Bu durum yapım şirketinin ve kanalın dizi için final kararı almasına sebep oldu. Böylece oyuncu kadrosunda Kubilay Aka, Bensu Soral, Hatice Aslan, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Mehmet Bilge Aslan, Alper Kut ve İsmail Karagöz gibi isimlerin yer aldığı Cam Tavanlar erken final yapmış oldu.

8. Bölümde Final Yapacak

Beklentilerin çok altında kalarak erken final kararı alan yaz dizilerinin ilki Cam Tavanlar’ın 8. Bölümde final yapacağı öğrenildi. Yaz dizileri arasında ilk final kararı alan yapım şu an son olarak 6.bölümüyle ekrana gelmişti. Böylece dizinin iki bölüm daha ekrana geleceği ve 8. Bölümde seyirciye veda edeceği öğrenildi.

18-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar