Serenay Sarıkaya’ya evinin önünde saldırı!

Serenay Sarıkaya’ya evinin önünde saldırı!
Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın evinin önünde saldırı gerçekleşti. Serenay Sarıkaya'nın aracına yönelik saldırıda korku dolu anlar yaşandı.

Oyuncu Serenay Sarıkaya'ya saldırı şoku! Ünlü oyuncunun Etiler'deki evinin önünde aracına saldırı düzenlendi. Kimliği belirsiz bir kişi tarafından gerçekleşen saldırıda Serenay Sarıkaya büyük bir tehlike atlattı. Serenay Sarıkaya'nın şoförünün kullandığı araç Etiler'de bulunan siteye girerken kimliği belirsiz biri tarafından tekmelenmeye başlandı. Kim olduğu henüz tespit edilemeyen saldırgan hakkında Serenay Sarıkaya ve şoförü tarafından suç duyurusunda bulunuldu. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin Serenay Sarıkaya'nın takıntılı bir hayranı olduğu iddia ediliyor. Saldırganın uzun süredir Serenay Sarıkaya'yı adım adım takip ettiği ve en son bu saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi. Saldırı sonrası korku dolu anlar yaşayan Serenay Sarıkaya'nın yanına ise yönetmen sevgilisi Umut Evirgen geldi.

Serenay Sarıkaya'nın aracı tekmelendi

Serenay Sarıkaya'nın aracına dün yapılan saldırı dikkat çekti. Ünlü oyuncunun Etiler'deki sitede bulunan evinin önünde gerçekleşen saldırı ucuz atlatıldı. Kimliği henüz belirlenemeyen kişinin saldırısının nedeni de henüz bilinmiyor. Fakat saldırganın takıntılı bir Serenay Sarıkaya hayranı olduğu iddia ediliyor. Serenay Sarıkaya'ya yönelik gerçekleştirilen dünkü saldırı ise büyük bir şoka neden oldu. Saldırgan önce aracı tekmeledi ve sonrasında küfür ve hakaretler yaptı. Aracı durdurmayarak siteye giriş yapan Serenay Sarıkaya ve şoförü saldırı hakkında şikayetçi olmak için karakola gitti. Gerçekleşen saldırı sonrası Serenay Sarıkaya ve şoförü Etiler Polis Karakolu'na giderek suç duyurusunda bulundu.  

Umut Evirgen'den Serenay Sarıkaya'nın evine koruma

Gerçekleşen saldırının ardından Serenay Sarıkaya'nın evine giden iş insanı Umut Evigen Sarıkaya'ya destek oldu. Serenay Sarıkaya ve Umut Evigen'in son günlerde ayrıldıkları iddia ediliyordu. Yaşanan saldırının ardından Serenay Sarıkaya'nın yanına ilk koşan Umut Evigen oldu. Serenay Sarıkaya'nın evinin önüne 4 koruma gönderen Evigen, Sarıkaya'nın yanından ayrılmadı. Magazin kulislerine göre yaşanan tatsız hadise, ikili arasındaki buzları çözdü. Serenay Sarıkaya'nın zor anlar yaşadığı ve Umut Evigen'in ona destek için yanında olduğu öğrenildi. Serenay Sarıkaya'yı sürekli takip ve taciz eden takıntılı saldırgan hakkında da araştırmalar devam ediyor. Saldırganın yakalanıp yakalanmadığı ise henüz bilinmiyor.

21-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar