Serra Arıtürk Aşkın Tarifi Dizisinin Başrolü Oldu

Serra Arıtürk Aşkın Tarifi Dizisinin Başrolü Oldu
Kanal D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak ve merakla beklenen dizilerden biri olan Aşkın tarifi dizisinde Kadir Doğlu’nun partneri belli oldu.

Yaz döneminin gelmesiyle televizyon kanalları yeni dizilerini yayına sokmak için çalışmalarını hızlandırdılar. Daha çok romantik komedi türünde hazırlanan yazlık dizler her ne kadar sadece yaz dönemi için düşünülseler de zaman zaman reytinglerde başarılı olanlar için sezonda da yayın onayı veriliyor v bu diziler devam ediyor. Şu sıralar Kanal d için hazırlanan Aşkın Tarifi dizisi için de son hazırlıklar yapılıyor. Başrolünde ünlü oyuncu Kadir Doğulu’nun rol alacağı Aşkın tarifi dizisi için kadın başrolün ismi de belli oldu. Açıkçası seyirciyi ve sektörde çalışanları şaşırtan bu isim her ne kadar dizi ve film sektöründe çok fazla tanınıyor olmasa da sosyal medyada oldukça ünlü. Kanal D ekranlarında yaz döneminde yayınlanacak bu dizide Kadir Doğulu’nun partneri olacak ve Naz Soyluer karakterine hayat verecek bu isim bir müzisyen ve YouTuber olan Serra Arıtürk oldu.

Naz Soyluer (Serra Arıtürk) Kimdir?

Kanal d ekranları için hazırlıkları süren ve NTC Medya tarafından hazırlanan Aşkın tarifi adlı dizi sete inmek için son hazırlıklarını yapıyor. Oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu, Serra Arıtürk, Cem davran, Alper saldıran ve Yasemin Conka’nın yer aldığı ve yemek ve mutfak üzerine temellendirilen Aşkın Tarifi’nde güzel isim Serra Arıtürk Fransız mutfağı konusunda uzman bir şçı olan Naz Soyluer’i canlandırıyor. Naz Soyluer aşırı güzel olmasa da iyi niyeti ve temiz kalbiyle ve aynı zamanda yardımseverliğiyle herkesi kendisine aşık eden biridir. Naz Soyluer mutfağında çalışacak bir kebapçı olarak Fırat’ı işe alınca ona aşık olur ve ikili mutfakta aşkın tarifini bulmaya çalışırlar. Yaz dönemi dizisi olması dolayısıyla hafif ve daha soft bir dizi olması beklenen Aşkın Tarifi’nde Serra Arıtürk ile Kadir Doğlu’nun nasıl bir beraberlik geçirecekleri ve uyumları şimdiden merak edilmeye başlandı.

Serra Arıtürk Kemdir?

Kanal d ekranlarında yaz sezonunda ekrana gelecek olan aşkın tarifi adlı dizide Kadir Doğlu’nun partneri olan güzel isim Serra Arıtürk 22 Haziran 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimin ardından üniversite eğitimini Acıbadem Mehmet Aydınlar Üniversitesinde devam etmektedir. Daha çok sosyal medyada tanınan Serra Arıtürk müzikle ilgilenmektedir ve aynı zamanda YouTuber’dir.

23-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar