Yoğun Bakımda Olan Hakan Altun’da Flaş Gelişme

Yoğun Bakımda Olan Hakan Altun’da Flaş Gelişme
Dün aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan ünlü şarkıcı Hakan Altun'dan iyi haber geldi. Ünlü şarkıcının yoğun bakımdan çıktığı öğrenildi.

Dün akşam saatlerinde basın yayın organları ve sosyal medyaya düşen b,r haber bir anda müzik dünyasını ve ünlüler camiasını şok etmişti. Kanal d ekranlarında izleyici ile buluşan Şarkılar Bizi söyler Programının dün yapılacak çekimleri öncesinde ünlü şarkıcı ve programın sunucularından hakan Altun aniden rahatsızlanmış ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü şarkıcı çekim öncesi ekip arkadaşlarına sırtım ağrıyor doktora gitmek istiyorum deyince ekip arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü şarkıcı hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından 2007 yılında kendisini ameliyat eden doktorunun da tavsiyesiyle yoğun bakıma alınarak gözetim altında tutulmaya başlanmıştı. Durumu hakkında net bir bilgi edinilemeyen Hakan Altun’un beş gün süreyle yoğun bakımda kalacağı açıklanmıştı. Bugün son dakika haberlerine göre ünlü şarkıcının durumu hakkında yine flaş bir gelişme yaşandı.

Beyninde Kan Pıhtılaşmış

Dün hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma kaldırılan ünlü şarkıcı hakan Altun’un durumu hakkında son dakika haberleri magazin sayfaları ve sosyal medyada yer aldı. Ünlü şarkıcıyı ziyaret eden oyuncu Zafer Algöz hastane çıkışında Hakan Altun’un durumu hakkında bir açıklama yaptı. Zafer Algöz hastane çıkışında muhabirlere yaptığı açıklamada “kardeşim Hakan Altun’un durumu gayet iyi. Yoğun bakımdan çıktı. Kendisini normal odaya aldılar. Aşırı yorgunluk nedeniyle beyinde kan pıhtılaşması olmuş. Hakan Altun Ameliyat olmayacak. En geç pazartesi günü taburcu olacaktır” ifadelerini kullandı. Bu haber ünlü ismin sevenlerini büyük bir sevince boğdu. Bu sırada Hakan Altun’un annesi Meral Altun ile telefonda görüntülü konuştuğu ve durumunun iyi olduğunu söylediği de öğrenildi.

Neler Olmuştu?

Dün akşam program çekimleri öncesinde aniden rahatsızlana ve sırtım ağrıyor diyen Hakan Altun ekip arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımda müşahede altında tutulan ünlü şarkıcı hakkında ne bir bilgi alınamazken dün kendisini ziyaret eden ekip arkadaşları Sibel Can ve Hüsnü şenlendirici Hakan Altun’un durumunun iyi olduğunu açıklamışlardı. Daha önce 2007 yılında kendisini beyin tümörü sebebiyle ameliyat eden doktorunun tavsiyesiyle yoğun bakıma kaldırılan ünlü şarkıcı gözetim altına alınmıştı. Bizde ünlü oyuncunun biran önce sağlığına kavuşarak taburcu olmasını ve eski günlerine dönmesini temenni ediyoruz.

22-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar