Sibel Can'dan Hakan Altun açıklaması! Son durumu nasıl?

Sibel Can'dan Hakan Altun açıklaması! Son durumu nasıl?
Şarkılar Bizi Söyler programında birlikte olan Sibel Can Hakan Altun'un son durumu hakkında açıklama yaptı. Herkesi korkutan Hakan Altun'un son durumu nasıl?

Sevilen şarkıcı Hakan Altun program çekimleri öncesi rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Usta sanatçı hastanede yoğun bakıma alındı. Sevenlerini ve yakınlarını endişelendiren Hakan Altun'un sağlık durumu hakkında bir açıklama da Sibel Can'dan geldi. Kanal D'de yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programında birlikte sahne alan Hakan Altun ve Sibel Can aynı zamanda yakın arkadaştı. Sibel Can, herkesi endişelendiren olay sonrası tedavisi devam eden Hakan Altun'un beyin kanaması geçirmiş olma ihtimali olduğunu söyledi.

Hakan Altun ne zaman taburcu olacak?

Sevilen şarkıcı Hakan Altun İstanbul'da bulunan Amerikan Hastanesi'nde tedavi görüyor. Apar topar yoğun bakıma alınan sanatçının beyninde pıhtı oluştuğu söylenmişti. Sanatçının yakın arkadaşları da hastaneye akın etmişti. Oyuncu Zafer Algöz de Hakan Altun'un durumu hakkında açıklama yapmıştı. Hakan Altuğ'un durumunun iyi olduğu söyleyen Zafer Algöz, "Kardeşim Hakan Altun’un durumu gayet iyi. Yoğun bakımdan çıktı. Kendisini normal odaya aldılar. Aşırı yorgunluk nedeniyle beyinde kan pıhtılaşması olmuş. Hakan Altun Ameliyat olmayacak. En geç pazartesi günü taburcu olacaktır" ifadelerini kullanmıştı.

Hakan Altun beyin kanaması mı geçirdi?

Hakan Altun'un yapılan müdehalelerin ardından durumunun iyiye gittiği ailesi ve yakınlarını sevindirdi. Hakan Altun'un annesi Meral Altun ile de görüntülü konuştuğu bilgisi verilmişti. Yapılan açıklamalara bir yenisi daha eklendi. Sibel Can Hakan Altun'un konuşmakta zorlandığını belirtti. Snop Magazin'in haberine göre Sibel Can Şarkılar Bizi Söyler programında partneri olan Hakan Altun'un son durumu ile ilgili, "Hakan Altun'un konuşmakta biraz zorlandığını daha önce geçirdiği beyin tümörü ameliyatına bağlı olarak beyin kanaması riskinin olduğunu düşünüyoruz" açıklamasında bulundu.

Şarkılarıyla gönüllere taht kuran 48 yaşındaki sanatçı Hakan Altun 2007 yılında bir beyin tümörü ameliyatı geçirmişti. Hakan Altun'un beyninin sağ tarafında bulunan mandalina büyüklüğündeki iyi huylu tümör 2.5 saat süren bir operasyonla alınmıştı. Hakan Altun'un yaşadığı rahatsızlık ise akıllara o ameliyatı getirirken, Sibel Can beyin kanaması geçirmiş olma şüphesi olduğunu söyledi.

23-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar