Sertan Erkaçan Savaşçı kadrosuna katıldı

Sertan Erkaçan Savaşçı kadrosuna katıldı
Fox Tv’nin reyting çıtasını yükselten dizisi Savaşçı kadrosuna güçlü bir isim daha katıldı. Savaşçı ekibine son zamanlarda yıldızı parlayan Sertan Erkaçan da dahil oldu.

Fox Tv’nin reyting çıtasını yükselten dizisi Savaşçı şimdilerde tatlı bir heyecan yaşıyor. Gittikçe artan asker ve aksiyon dizilerinde ben de varım diyen Savaşçı kadrosuna güçlü bir isim daha katıldı. Savaşçı ekibine son zamanlarda yıldızı parlayan Sertan Erkaçan da dahil oldu. Şimdi detayları verelim.

Sertan Erkaçan Savaşçı kadrosuna katıldı

Son yıllarda özellikle asker dizilerinde büyük artış var. Pastadan ger kalmak istemeyen Fox Tv,pazar günleri izleyicileri ekran başına toplayan Savaşçı dizisiyle sektörde yerini pekiştirdi. Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Burç Kümbetlioğlu, Hakan Dinçkol, Koray Şahinbaş, Ali İl, Evren Erler, Uğur Biçer gibi ünlüleri barındıran Savaşçı, 3 sezondur başarıdan başarıya koşuyor. Fox Tv’nin sevilen dizisi artık Sertan Erkaçan ile daha güçlü. Doğan Ümit Karaca'nın yönettiği dizide Sertan Erkaçan’ın hangi isim ve karakterde yer alacağı henüz netleşmedi. Limon Film imzalı diziyi Süleyman Çobanoğlu kaleme alıyor. Savaşçı’nın kadrosuna katıldığı için heyecanlı gözüken Erkaçan, Medyatava'nın haberine göre timdeki askerleri kurtarmaya çalışan kişi olarak görev yapacak. 

Sertan Erkaçan’ı tanıyalım

1987 Antalya doğumlu oyuncu konservatuvar okumak için İstanbul'a geldi. Lise yıllarında tiyatro ve müzikle ilgilendiği için M.S.M. Tiyatro Bölümü'nü kazandı. Üniversite okurken önceleri küçük çaplı rollerde oynadı. Polis adlı sinema filminde ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Birçok dizide ufak çaplı rollerle oyunculuğunu pekiştirdi. Ekmek İşçileri, Jekor Yine ölmeli, Kaç baba kaç, Kabare gibi tiyatro oyunlarında rol alan genç oyuncu, Bertolt Brecht‘in Üç kuruşluk opera isimli müzikalinde Peachum karakterini canlandırdı.2014 yılında başrollerini Selin Şekerci, Deniz Baysal ve Açelya Topaloğlu‘nun paylaştığı “Kaçak Gelinler” dizisinde Önder karakteriyle göze çarptı. Yapımcılığını Fatih Aksoy‘un yaptığı 2015 yılında “Acil Aşk Aranıyor” adlı dizide Abidin rolüyle hafızalarda yer etti. Son olarak Koca Koca Yalanlar adlı dizide Alp karakterini canlandırıyordu. Artık onu Fox Tv’nin sevilen dizisi Savaşçı ekibinde ter dökerken izleyeceğiz. Canlı Tv olarak kendisine başarılar diliyoruz.

Filmleri ve Dizileri 
2016 – Rengarenk (TV Dizisi)
2015 – Can Bedenden Çıkmayınca (TV Dizisi)
2015 – Sol Şerit (Sinema Filmi)
2015 – Acil Aşk Aranıyor (Abidin) (TV Dizisi)
2015 – Azazil 2: Büyü (Sedat) (Sinema Filmi)
2014 – Kaçak Gelinler (Önder) (TV Dizisi)
2013 – Arkadaşlar Arasında (Deniz)(Sinema Filmi)
2012 – Rakı Masası (Kısa Film)
2012 – Atlılar (TV Dizisi)
2011 – Ay Büyürken Uyuyamam (Yaman) (Sinema Filmi)
2009 – 2010 – Es Es (Gürel) (TV Dizisi)

27-03-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar