Set çalışanlarından Burak Özçivit'e hakaret suçlaması

Set çalışanlarından Burak Özçivit'e hakaret suçlaması
Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit hakkında set çalışanları tarafından suç duyurusunda bulunuldu. Burak Özçivit'e hakaret soruşturması açıldı.

Ünlü oyuncu Burak Özçivit hakkında soruşturma başlatıldı. Kuruluş Osman dizisinde başrol oynayan Burak Özçivit hakkında şok suçlama. Set çalışanları Burak Özçivit'in kendilerine hakaret ve küfür ettiğini belirterek savcılığa başvurdu. Beykoz Riva'da yapılan Kuruluş Osman çekimlerinde yaşanan sorunun ardından Burak Özçivit'in kendilerine küfür ve hakaret ettğini belirten 4 set işçisi suç duyurusunda bulundu. İfadesi alınan Burak Özçivit ise suçlamaları reddetti. Sette yaşanan olay yargıya taşınırken sosyal medyada da günün en çok konuşulanları arasında yer aldı.

Burak Özçivit set çalışanlarına küfür mü etti?

Ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman'da Osman Bey'i canlandıran Burak Özçivit'in sette set çalışanlarına hakaret ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Kuruluş Osman setinde çalışan 4 set işçisi Özçivit'in kendilerine küfür ve hakaret ettiğini belirterek suç duyurusunda bulundu. Set çalışanlarından kamera asistanı A.Ö isimli müşteki, "Olay günü ben de çalışıyordum. Dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, içinde bulunduğu çadırdan çıkarak biz set görevlilerinin olduğu yere doğru, tek tek gözlerimizin içine bakarak küfür etti. Sonra seti terk etti. Hemen geri döndü ve aynı küfürleri bir daha söyledi. Set çalışanları Burak Özçivit’in ettiği küfürleri duyunca şoka girdiler ve kimse ağzını açıp tek bir kelime bile söylemedi" dedi.

Burak Özçivit iddiaları reddetti

Kuruluş Osman setinde yaşanan olay sonrası 4 set işçisi yargıya başvurdu. Açılan soruşturma kapsamında oyuncu Burak Özçivit'in de ifadesi alındı. İddiaları kabul etmeyen Burak Özçivit, "Müşteki olarak adı geçen şahısları oynamış olduğum dizi olan ‘Kuruluş Osman’ dizisinin set ekibi görevlileri olmasından ötürü tanırım. İddia ettikleri gibi kendilerine kesinlikle hakaret etmedim" dedi. "Set ortamının stresli olduğu doğrudur" diyen Özçivit, "Ama ağzımdan asla küfür ve hakaret çıkmamıştır. Çıkması da mümkün değildir. Bu küfürleri edebilecek bir kişi olmadığımı da beni yakınen tanıyan herkes bilir" ifadelerini kullandı.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı 8 Aralık 2020'de işlendiği iddia edilen olayla ilgili "Birden fazla kişiye yönelik alenen hakaret" suçundan soruşturma başlattı. Savcılık öte yandan suçun 'uzlaşma' kapsamındaki suçlar kategorisinde olduğunu belirterek dosyayı Uzlaştırma Bürosu'na gönderdi.

16-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar