Mahkum Dizisi’nde Onur Tuna’nın Partneri Değişti

Mahkum Dizisi’nde Onur Tuna’nın Partneri Değişti
Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan yeni dizi Mahkum henüz başlamadan oyuncu değişikliğine gitti. Dizinin kadın başrol oyuncusu Alara Bozbey oldu.

Televizyon ekranlarında yeni yayın döneminin başlamasıyla pek çok yeni dizi ekrana geldi. Hatta bu dizilerin bazıları reyting alamadığı için erken final kararı aldı ve final yaptı. Ancak televizyon kanalları için yapım şirketleri yeni yeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. MF yapım tarafından hazırlıkları süren ve Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan yeni dizilerden biri olan Mahkum için çalışmalar hızlandı. Yabancı bir diziden ülkemize uyarlanan ve yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak olan Mahkum dizisinin cast çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. Ancak son gelen haberlere göre dizide başarılı oyuncu Onur Tuna’nın partneri olarak düşünülen ve anlaşılan Derya Beşerler ile yolların ayrıldığı öğrenildi. Mahkum Dizisinde başrol oyuncusu olan başarılı oyuncu Onur Tuna’nın yeni partneri ise Alara Bozbey olarak açıklandı.

Derya Belerler Gitti Alara Bozbey Geldi

Fox Tv için hazırlıkları süren ve MF yapım tarafından hayata geçirilmeye çalışılan yeni dizilerden Mahkum için çalışmalarda sona yaklaşıldı. Yabancı bir diziden uyarlanan Mahkum seyirci tarafından merakla beklenen yapımlardan. Dizide başrol oyuncusu olan Onur Tuna’nın partneri ilk başta yapım şirketi tarafından Derya Beşerler olarak açıklanmıştı. Ancak daha sora güzel oyuncu ile yolların ayrıldığı, Derya Beşerler yerine ise yine bir başka güzel oyuncu Alara Bozbey ile el sıkışıldığı öğrenildi. Kadrosunda Onur Tuna, Alara Bozbey, İsmail Hacıoğlu, Hakan Salınmış, Nihal Koldaş, Alperen Aldanmaz, Muharrem Türkseven ve Melike İpek Yalova gibi usta isimlerin yer aldığı dizinin çekimlerine yakında başlanılması bekleniyor.

Alara Bozbey Kimdir?

Mahkum Dizisi ile anlaştığı öğrenilen ve Onur Tuna’nın partneri olan güzel oyuncu Alara Bozbey 20 Şubat 1986 yılında Litvanya’da dünyaya gelmiştir. İlk, Orta ve lise eğitimlerinin ardından oyuncu olmaya karar vermiş ve bunun için gerekli eğitimleri almıştır. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan Alara Bozbey’in rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır;

·         Dolunay

·         Gamsız Hayat

·         Benim İçin Üzülme

·         Karadağlar

·         Süper Ajan K9

·         Adanalı

·         Hepsi 1

·         Evimin Erkeği

·         Arka Sokaklar

·         Yabancı Damat

16-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar