Kaza geçiren Gülben Ergen sahneye bastonla çıktı

Kaza geçiren Gülben Ergen sahneye bastonla çıktı
Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in son hali görenleri hem şaşırttı hem üzdü. Ödül törenine katılan Gülben Ergen salona sargılı ve bastonlu geldi.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in son hali görenleri şaşırttı. Ergen, hayranları ve sevenlerini üzen sakatlık nedeniyle baston kullanıyor. Uluslararası Kristal Elmas Ödülleri törenine katılan Gülben Ergen salona sargılı ayağı ve bastonuyla girdi. Ergen Ekim ayı başlarında evinde geçirdiği kaza sonrası sakatlanmıştı. Ergen'in bileğinde, burktuğu için bağ yaralanması ve dizinde menüsküs yırtığı oluştu. Tedavisi süren Gülben Ergen'e Uluslararası Kristal Elmas Ödülleri kapsamında 'Çocuklar Gülsün Diye' projesi için ödül verildi. Gülben Ergen 'Yılın Eğitime Destek Projesi' ödülünün sahibi olurken salona bastonla gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Gülben Ergen'in bacağına ne oldu?

Gülben Ergen hastanede çektirdiği bir fotoğrafını paylaşarak geçirdiği kazayı ve sonrasını paylaşmıştı. Konser dönemi yaklaşırken başına gelenleri talihsizlik olarak değerlendiren Ergen yakında iyileşeceğini söyledi. Gülben Ergen bacağındaki sakatlığı şu sözlerle anlatmıştı; "Sağ ayak tabanında avülziyon kırığı dediğimiz bağ yaralanması ve dizde de menisküs yırtığı… Hay Maşşallah Arayan soran yazan heeerkese teşekkürler. Ağrı kesicimi aldım, ayağımı uzattım. Bir köfteli yayla çorbamız var ki, yarın takla attırır bana… O zaman hep birlikte ne diyoruz? unutmayınki kırık çatlak yırtık hepsi hallolur. Ruh sağlığımız yerinde.."

Gülben Ergen yeni markası için gün sayıyor

Yoğun bir çalışma döneminde olan Gülben Ergen bir de taşınma telaşı yaşıyor. Sakatlanan ayağı özel bir salgı içerisindeyken bir yandan da taşınan Ergen o anlarını sosyal medyadan paylaştı. Yeni markasının duyurusunu da yapan Gülben Ergen fotoğrafına şu notu ekledi; "Burası neresi? Bizim evin önü. Neden böyle dağınık? Çünkü taşınıyoruz. Hahaha delirmek üzereyim ama alışkınım. Nakliye, koliler, çocukların okuldan gelme saati. Ara öğünler içeride hazır. Markam için gün sayıyoruz. Özenmekten, titizlikten, son kontrollerden kendimi alamayan bir başakburcu kadınıyım :) Ayağımın ağrısı geçti ama dizim çaktırmadan sızlıyor. Önümüzdeki konserlerde topuklu ayakkabı giyemezmişim.Tamam havalı bi çizme giyerim. Buz koysam iyi olurmuş tamam koyarım. Taşınma işlerinde ben fazla ayakta kalmayaymışım iyi olurmuş. Daha daha neler…"

16-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar