Sevda Erginci Bombayı patlattı! Dizi Aşkı Gerçek mi Oldu?

Sevda Erginci Bombayı patlattı! Dizi Aşkı Gerçek mi Oldu?
Son olarak Star Tv'de yayınlanan Sevgili Geçmiş dizisinde rol alan iki ünlü oyuncu Sevda Erginci ve Seçkin Özdemir aşk mı yaşıyorlar? İkili arasında ne var? Detaylar haberimizde!

Ünlüler arasında çalıştıkları projelerdeki canlandırdıkları karakterler arasında yaşanan aşk ve evlilik gibi hikayeler bir süre sonra gerçeğe dönüşebiliyor. Bu sıklıkla gerçekleşen bir durum. Son zamanlarda senaryo gereği yaşadıkları aşkı gerçek hayatlarında da yaşamaya başlayan ünlülerden biri de Sevda Ergenci mi olacak soruları sorulmaya başlandı. Ünlü oyuncu Sevda Ergenci ile genç ve yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir son olarak erken final yapan ve Star Tv’de yayınlanan Sevgili Geçmiş dizisinde birlikte rol almışlar ve senaryo gereği ikili birbirine aşık bir çifti canlandırmıştı. Diziden sonra ikili arasındaki aşkın gerçekten yaşanmaya başladığı iddialar arasında. İşte detaylar!

Sevda Ergenci Aşık mı Oldu?

Star Tv ekranlarında sezon başında yayına giren ancak erken final yapan Sevgili Geçmiş Dizisi’nde rol alan iki genç oyuncudan Sevda Erginci ve Seçkin Özdemir dizide İpek ve Sinan karakterlerini canlandırmışlardı. Dizide İpek ve Sinan senaryo gereği aşk yaşamışlardı. Dizinin bitmesinin ardından iddialara göre ikili arasında yaşanan aşk gerçek hayatlarına da yansıdı ve ikili gerçekten aşk yaşamaya başladı. İddialara göre ikili arasında yaşanmaya başlayan aşk yaklaşık bir ay önce ortaya çıktı. İkili İlk olarak Anadolu Efes’in maçında birlikte görüntülendiler. Maçta yan yana oturan ve birbirlerine sarılan iki ünlü oyuncunun dizinin ardından senaryo gereği yaşadıkları aşka gerçek hayatlarında da devam ettikleri iddiaları dillendirildi. Oyuncu Seçkin Özdemir daha önce rol aldığı dizilerde, Derya Şensoy ve Demet Özdemir’le de aşk yaşamıştı.

 

Sevda Erginci Kimdir?

Güzel ve genç oyuncu Sevda Erginci 3 Ekim 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 15 yaşına geldiğinde güzel oyuncu, oyunculuk ve tiyatro ile ilgilenmeye başlamıştır. Sevda Erginci 1,5 yıl oyunculuk eğitimi aldıktan sonra tiyatro oyunlarında rol almaya başlamış ve oyuncu pek çok tiyatro oyununun ardından ilk olarak 2012 yılında Koyu Kırmızı adlı diziyle kamera karşısına geçmiştir. Dizi ve sinema filmlerinde rol alan güzel oyuncunun oynadığı yapımlardan bazıları şunlardır.

2019                      Sevgili Geçmiş)                 (Tv Dizisi)

2015                      Uzaklarda Arama             (Sinema Filmi)

2013 - 2014         Karagül                                (Tv Dizisi)

2012                      Veda                                    (Tv Dizisi)

2012                      Koyu Kırmızı                      (Tv Dizisi)

29-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar