Sevgili Geçmiş 6. Bölümde Azra Gerçekleri Açıklıyor!

Sevgili Geçmiş 6. Bölümde Azra Gerçekleri Açıklıyor!
Star Tv'de Cuma akşamları yayınlanan Sevgili Geçmiş dizisinin 5. bölümünde neler yaşandı? Dizinin 6. bölümünde neler olacak? Azra hangi gerçeği açıklayacak? İşte detaylar!

Star Tv’de bu sezon başlayan ve beşinci bölümü yayınlanan Sevgili Geçmiş her geçen bölüm daha çok ilgi toplamaya ve reytingini artırmaya başladı. İzmir’de çekilen ve Süreç Film tarafından hazırlanan dizi Star Tv’nin bu sezon iddialı olduğu projelerden. Birbirinden habersiz üç kız kardeşin etkileyici ve sürükleyici hikayesini anlatan Sevgili Geçmiş üç kız kardeşin gerçeklere giden yolda karşılarına çıkan zorlukları konu ediniyor. Funda alp tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda ise Aydın Bulut oturuyor. Dizi Star Tv’de her Cuma akşamı saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor.

Sevgili Geçmiş Dizisinde 6. Bölüm Sırlar Ortaya Dökülüyor!

Star Tv’de Cuma akşamları yayınlanan Sevgili Geçmiş hikayesiyle ekranda olan diğer dizlerden farklı görünüyor. Üç kız kardeşin geçmiş hayatlarıyla ilgili gerçekleri öğrenmek istemesinden yola çıkılarak hazırlanan dizide her bölüm farklı bir gerçeği daha öğrenen karakterlerin şaşkınlıklarına ve isyanlarına şahit oluyoruz. Son bölümlerde hapiste olan annelerinin çıktığını öğrenen kardeşleri 6. Bölümde daha büyük sırlar bekliyor. Dizinin yayınlanan 6. Bölüm fragmanında Azra, kendisiyle ilgili gerçekleri bir bir açıklamaya başlıyor.

Asıl adının Çilem olmadığını herkese itiraf eden Azra bu hamlesiyle Cemal’in planlarını yeniden gözden geçirmesine sebep oluyor. Öte yandan Sinan Malik ile iyice yakınlaşmaya başlayan İpek yalandan uzak bir gelecek kurmak için Sinan’a her şeyi olduğu gibi anlatıyor. İpek, Tekin Malik’i aslında hiç sevmediğini açıklıyor. Dizinin heyecan fırtınası koparacak 6. Bölümü 29 Kasım Cuma akşamı seyirciyle buluşacak.

Sevgili Geçmiş 5. Bölümde Neler Oldu?

Oyuncu kadrosunda Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen,Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk gibi oyuncuların yer aldığı sevgili Geçmiş’in yayınlanan bölümünde hikayede ciddi bir kırılma yaşandı. Hapishaneden çıkan Cahide, kızlarının yerini öğrenmek ister ancak Cemal bunun önüne geçer ve Cahide’ye kızlarının yerini söylemez. Cahide ise yanında kaldığı Afet’ten yardım ister. Ancak Afet Cahide’nin İpek’in gerçek annesi olduğunu öğrenince onu Güneşlibahçe’den uzaklaştırmaya çalışır.

Cahide ne yapacağını bilemez haldeyken Cemal karşısına geçer ve Cahide’yi kızlarına götüreceğini söyler. Ancak öncesinde Cahide’nin bilmesi gereken bir gerçek vardır. Öbür taraftan Azra başka kimsenin canının yanmaması için Okan’ın yanında kalmaya karar verir. Azra’yı geri dönmeye ikna etmeye çalışan Deren ve İpek bunu başaramazlar. Azra Okan’ın yanında kalmıştır.

23-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar