Sevgili Geçmiş dizisi İpek (Sevda Erginci) kimdir?

Sevgili Geçmiş dizisi İpek (Sevda Erginci) kimdir?
Star TV'den ekrana gelecek olan Sevgili Geçmiş dizisine katılan yeni isim Sevda Erginci oldu. Sevgili Geçmiş dizisi İpek (Sevda Erginci) kimdir?

Geçtiğimiz sezonda damgasını vuran dizilerden birisi FOX TV'nin entrika dolu dizisi Yasak Elma'ydı. Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece'nın bulunduğu Yasak Elma dizisinde dikkat çeken isimlerden birisi Zeynep karakterine can veren Sevda Erginci olmuştu. Sezon sonuna gelindiğinde ise Sevda Erginci, Zeynep karakterinin hikayesi sona erdiği için diziden ayrılmıştı. Sevda Erginci'nin yeni sezonda rol alacağı dizi belli oldu. 

Ece Uslu ve Emre Kınay'ın başrollerinde yer alacağı Star TV'den ekrana gelecek Sevgili Geçmiş dizisi yeni sezonda ekrana gelmeye hazırlanıyor. Oyuncu kadrosu günden güne genişleyen dizide rol alacak bir isim daha kesinleşti. Son olarak FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde rol alan Sevda Erginci, yeni sezonda Sevgili Geçmiş dizisinde yer alacak. Sevda Erginci'nin dizide hayat vereceği karakter de belli oldu. Genç oyuncu İpek karakterine hayat verecek. Sevda Erginci'nin canlandıracağı İpek karakteriyle ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Star TV'den ekrana gelecek Sevgili Geçmiş dizisinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlayacak. Dizi sonbahar aylarında izleyiciyle buluşacak.

Sevgili Geçmiş dizisi İpek (Sevda Erginci) kimdir?

Sevda Erginci, 3 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Devlet Konservatuvarı'nda eğitim alan Sevda Erginci, 2012 yılından bu yana dizilerde boy göstermektedir. Başrolde Ozan Güven ve Özgü Namal'ın yer aldığı ve 2012 yılında Kanal D'den ekranlara gelen Koyu Kırmızı dizisi, oyuncunun rol aldığı ilk dizi olma özelliği taşıyor. Kariyeri yine 2012 yılında Kanal D'den ekrana gelen başrollerini Mehmet Aslantuğ ve Fahriye Evcen'in paylaştığı Veda dizisiyle devam etti.2013 yılında FOX TV'den ekrana gelmeye başlayan, başrollerinde Ece Uslu ve Ali Özbir'in yer aldığı Karagül dizisinde rol almaya başladı. 2017 yılında Star TV'den ekrana gelen Hayat Bazen Tatlıdır ve Kanal D'den ekrana gelen Ver Elini Aşk dizilerinde rol aldı. Genç oyuncunun rol aldığı son dizi FOX TV'den ekrana gelen Yasak Elma dizisi oldu. 2019 yılında diziden ayrılan Sevda Erginci'nin yeni adresi Show TV'den ekrana gelecek Sevgili Geçmiş dizisinde rol alacak. Sevda Erginci'yi İpek rolüyle izleyeceğiz.

10-08-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar