Sevilen dizi Baba’nın sezon finali belli oldu

Sevilen dizi Baba’nın sezon finali belli oldu
Kalabalık bir ailenin aniden değişen hayatlarını ekrana getiren Baba dizisinin sezon finali belli oldu Baba dizisi önümüzdeki sezon devam edecek mi?

Bir Anadolu Hikâyesi olarak salı günleri Show TV'de yayınlanan 'Baba' dizisinin sezon finali belli oldu. Kalabalık bir ailenin aniden değişen hayatları sonucu nasıl dönüşüm geçirdiğini anlatan Baba dizisi 14. Bölümüyle bu hafta ekrana geldi. Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer’i aynı projede buluşturan Baba dizisi final bölümü ne zaman yayınlanacak? Dizi severler 15 Şubat Salı günü yayın hayatına başlayan Baba’nın sezon final tarihini merak ediyor. Şimdi detaylar

Sevilen dizi Baba’nın sezon finali belli oldu

Çağrı Bayrak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği sevilen dizi Baba, salı günlerine damga vurmayı sürdürüyor. Başrollerini; usta oyuncular Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in paylaştığı dizi reytinglerde yapımcısının yüzünü güldürdü ve önümüzdeki sezonda da devam etme kararı aldı.

15. bölümde sezon finali yapacak

15 Şubat Salı günü ilk bölümü yayınlanan Show TV'nin drama dizisi Baba ilk sezonunda reytinglere damga vurdu. Bir Anadolu hikâyesi sloganıyla Ödemiş’te yaşayan Saruhanlı ailesinin İstanbul’a taşındıktan sonra değişen hayatını anlatan Baba dizisi yaz sezonunun gelmesiyle birlikte tatile çıkıyor. Usta oyunculardan kurulu kadrosuyla Baba dizisi 31 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak 15. Bölümüyle birlikte sezon finali yapacak.

Baba dizisi son bölümde neler oldu?

Ailesi için kendini feda etmeye karar veren Kadir, İlhan hakkında çok önemli bilgilere ulaşır. İlhan’ın parasal kaynaklarını gizli bir yere götüreceğini haber alan Kadir, İlhan’ın en yakın arkadaşı ve iş ortağı Firuz’la anlaşır. Firuz’un ihanetine uğrayan İlhan çok büyük zarara uğrar. Kadir, yanan dükkânın intikamını fazlasıyla almış, İlhan’ın hem köşkünü hem de şirketini büyük zarara uğratmıştır. Hastalığıyla düzelen Emin, Servet hariç ailesini bir araya toplamış ve eski düzene geçmenin mutluluğunu yaşamaktadır. Eşi İlhan ve abisi Kadir arasında kalan Büşra, eski kocası Ahmet’in İlhan’ın babasını öldürmesinden şüphelenir. Büşra'nın Elif ile birlikte hayata geçirdiği hamle herkesi şaşkına çevirir. Karısının köşkü soymasıyla şok geçiren Servet, anne ve babasının yanına giderek kendini affettirmeye çalışır. Show’un sevilen dizisi 'Baba' 2022-2023 sezonunda ikinci sezonuyla izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

26-05-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar