Şok İddea! Gönül Dağı Dizisinden Ayrılan Gülsim Ali İlhan Camdaki Kız Dizisinde!

Şok İddea! Gönül Dağı Dizisinden Ayrılan Gülsim Ali İlhan Camdaki Kız Dizisinde!
Gönül Dağı dizisinin Dilek’i Gülsim Ali İlhan’ın diziden neden ayrıldığı merak edilirken, oyuncunun Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız dizisinde oynayacağı öğrenildi

TRT’in 2 sezondur ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı’nın sevilen ve güzel oyuncusu Gülsim Ali İlhan dizide Dilek karakterine hayat veriyordu. Dizi 28 Mayıs Cumartesi 2. Sezonun final bölümü ile ekranlara gelmesinin ardından önümüzdeki yıl 3. Sezonu ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin başrollerini Berk Atan (Taner) ile Gülsim Ali İlhan başrolleri paylaşıyordu. Diziden ayrılmak istediği öğrenilen güzel oyuncu bu haberleri onayladı. Dizi reyting rekorları kırarken, sette çekimlerin eğlenceli geçtiğini bildiğimiz ve dizi çifti olarak çok beğenilen Gülsim Ali İlhan’ın neden diziden ayrılmak istediği bilinmiyor. Dizinin çekimlerinin Eskişehir’de gerçekleşmesinden dolayı İstanbul’dan gidip gelmenin güç olmasından kaynaklı diziden ayrılmak istediği kulislerde dolaşırken, yeni bir iddea ortaya atıldı. Gülsim Ali İlhan Kanal D’nin Perşembe akşamları yayınlanan çok beğenilen Camdaki Kız dizisine mi giriyor? Gülsim Ali İlhan Camdaki Kız dizisine gireceği için mi Gönül Dağı dizisinden ayrıldı? İşte şok iddeanın ayrıntıları…
 

 Gülsim Ali İlhan Camdaki Kız Dizisinde Mi?

TRT1’in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı’nın beğenilen oyuncusu ve dizinin başrolündeki ismi Gülsim Ali İlhan, Gönül Dağı dizisinin 28 Mayıs Cumartesi sezon finali ile birlikte diziye veda ediyor.

Diziden neden ayrılacağı anlaşılamayan Gülsim Ali İlhan ile ilgili geçtiğimiz günlerde kriz yaşandı. Dizinin zorlu set şartları ve akşamları yapacak bir şeylerin olmaması gibi şeyleri gerekçe göstererek diziden ayrılma isteğini dile getiren Gülsim Ali İlhan dizinin sezon finalinde ölerek diziye veda ediyor.

Gönül Dağı dizisine Gülsim Ali İlhan’ın yerine Alişan’ın eşi Buse Varol’un gireceği söylenmişti. Kulislerinden gelen son bilgiye göre Gülsim Ali İlhan’ın Camdaki Kız dizisinden teklif aldığı için Gönül Dağı’nı bıraktığı iddeası gündeme bomba gibi düştü.  


Gülsim Ali İlhan Camdaki Kız Dizisinde Hayri’nin Karısı Türkan’a Hayat verecek

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanma dizisi Camdaki Kız bu sezonun büyük ses getiren dizilerinden biri oldu. Burcu Biricik’in (Nalan) başrolünde oynadığı Camdaki Kız dizisinde son bölümlerde Hayri’nin Nalan’a olan duygularını açık açık söylemesi ve Nalan’ın da Hayri’ye karşı boş olmaması dizide heyecanın iyice tımanmasına sebep oldu. Gülsim Ali İlhan’ın da dahil olacağı konuşulan diziye birkaç bölüm sonra Hayri’nin herkesten sakladığı 3 çocuğunun annesi Türkan olarak gireceği iddea edildi.

Bu iddialar hakkında ne yapımcıdan ne de oyunculardan henüz net bir açıklama gelmedi.

Camdaki Kız Hayri Evli Mi? Hayri'nin Karısı Türkan Kim?

Yoksul bir ailede büyüyen Hayri, küçük yaşlarda sık sık babasının şiddetine maruz kalan bir çocuktur. Annesini 6 yaşındayken, kardeşini ise 10 yaşına geldiğinde kaybeder. Kayıpları yüreğinde büyük yaralar açan Hayri’nin babası ikinci evlilik yapar. Hayri’yi öz çocuklarından ayıran üvey annesi Hayri’ye kötü bir çocukluk dönemi yaşatır. Askere giden Hayri, döndükten sonra üvey annesinin uygun bulduğu komşunun kızı Türkan ile evlenir.

Türkan ile evlendikten sonra üvey annesi, üvey kardeşleri ve babası ile bir evin içinde yaşarlar. Hayri’nin bu evliliğinden 3 çocuğu olur. Nalan ile tanışması ise Hayri Nalan’ın babasına ait aile şirketinde işe başlayınca Nalan’a karşı duygular beslemeye başlar.

26-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar